Există anumite lucruri pe care trebuie să ştii înainte de a face pasul cel mare.

1.Unde aţi vrea să locuiţi?

Dacă vrei să locuieşti la ţară,într-o casă rustică,iar partenerul tău are nevoie de agitaţia dintr-un oraş mare,va trebui să ajungeţi la o cale de mijloc. Poate că la început o să accepte,dar peste 2-3 ani,o să vrea să vă mutaţi,dar tu nu eşti de acord. De aceea,va trebui ca unul dintre voi să facă un compromis,pentru că altfel relaţia voastră ar putea avea de suferit.

2. Partenerul tău este o persoană religioasă?

Este important să ştii dacă partenerul tău acceptă opiniile tale cu privire la religie,şi cel mai important,ce credinţe religioase ar vrea el să aibă copiii. Ar trebui să ştii cu siguranţă dacă împărtăşiţi credinţe diferite,asta în cazul în care unul dintre voi ar trebui să se convertească pentru a face un jurământ pe tot parcursul vieţii.

3. Îşi doreşte să devină tată?

Nu vrei o căsnicie în care tu îţi doreşti să ai copii,în timp ce partenerul de viaţă nu are niciun gând să devină tată. Dar această conversaţie merge dincolo de faptul că amândoi vă doriţi copii,în primul rând şi cât de multe ai de oferit acelui copil. A fi părinte este unul dintre cele mai imprevizibile lucruri din lume,indiferent de cât de mult încerci să planifici. Asigură-te că sunteţi în aceeaşi echipă.

4. Vrea să-şi împartă salariul cu tine?

  Este important să ştii dacă aveţi valori similare despre bani şi finanţe. În caz contrar,va fi dificil să vă puneţi de acord asupra obiectivelor financiare cât sunteţi împreună. Dacă participă la cheltuielile casei şi nu cheltuieşte banii pe haine şi vacanţe,atunci e bine să ştii acest lucru care contează într-o relaţie de durată.

5. Cum vrea să-i tratezi mama 

Gândeşte-te că obţii o scurtă incursiune din copilărie. Dacă vezi că are o relaţie bună cu părinţii săi şi îi tratează cu respect,asta spune multe despre modul în care a fost crescut. Dacă el are o relaţie proastă cu mama lui,tu nu trebuie să ai acelaşi comportament faţă de ea. Incearcă să fii în cele mai bune relaţii cu mama lui şi va fi perfect.

6. Este o persoană calmă sau impulsivă?

Observă cum se comportă partenerul tău cu persoanele străine,în special cu cei care oferă diverse servicii (băiatul care aduce pizza,un reprezentant al companiei aeriene etc.). Înainte de a-ţi judeca partenerul este important să ţii cont şi de problemele şi sarcinile cu care s-a confruntat de-a lungul zilei. Cineva care poate fi calm,deşi se află în momente dificile şi încearcă să rămână grijuliu,este o persoană care gestionează bine stresul şi grijile,ceea ce înseamnă că poate fi la fel şi în relaţia de cuplu.

7. Cât de mult îi place să facă sex

Ar trebui să ştii cât de des îi place să facă sex. Este important să afli cât de important este sexul pentru el,deoarece pentru tine poate fi mai greu.  Pentru ca lucrurile să meargă pe plan intim,este nevoie de timp,energie şi,nu în ultimul rând,de dorinţă,atât din partea ta,cât şi a partenerului de cuplu.