Mi-am făcut testele acum şase luni”

Niciun bărbat nu va recunoaşte că nu şi-a mai făcut de mult testele de dpistare a bolilor cu transmitere sexuală. Ba mai mult,îşi va lua un răgaz de gândire şi,dacă eşti prea insistentă îţi va oferi şi câteva detalii pentru a te convinge de sinceritatea lui. În realitate,ai fi surprinsă să afli că,de fapt,au trecut mai bine de 2-3 ani de atunci sau,mai rău,că nu şi le-a făcut niciodată.

„Eşti singura femeie pentru care am simţit vreodată asta”

Bun,dacă te ia cu textile astea de la primele întâlniri,cel mai probabil nu vrea decât să te ducă în dormitor. Femeile sunt sensibile la declaraţii de amor duse la extrem,iar bărbaţii se pricep foarte bine să speculeze asta.

Citeşte şi: 4 poziţii sexuale care-ţi sabotează orgasmul

„Nu pot să ajung la orgasm cu prezervativ”

Ba poate. Sigur că poate. Dacă apelează la acest truc,o face doar pentru că nu îi place senzaţia pe care o simte atunci când foloseşte protecţie,dar asta nu justifică în niciun fel actul sexual fără prezervativ. Totuşi,dacă îţi spune aşa ceva,ar trebui să intri în alertă… probabil nu eşti singura căreia i-a propus să facă sex neprotejat.

„Folosesc întotdeauna protecţie”

Dacă încearcă să facă sex neprotejat,folosindu-se de argumentul că în absolut toate relaţiile anterioare a folosit prezervativul,ceva nu este în regulă.

„Am fost dezamăgit în dragoste”

Pentru a-şi scuza gelozia sau neîncrederea ori,de multe ori,chiar mitocănia,bărbaţii se ascund sub masca omului rănit în iubire,care are nevoie de timp pentru a se vindeca. Şi căruia trebuie să i se ierte orice… doar a fost rănit în dragoste.

Citeşte şi: Ce trebuie să ştii când alegi lubrifiantul

„Este prima oară când am făcut asta”

Ori de câte ori îi prinzi că mint sau că înşeală,bărbaţii jură pe orice că în general sunt oneşti şi că asta este doar o excepţie.

„Nu are un gust rău”

După ce a făcut tot efortul să te convingă să îţi facă sex oral,bărbatul face tot posibilul să te convingă că vaginul tău nu are un gust rău,ba chiar că e plăcut. Să nu fim inocente. Nicio femeie nu are o cutie de jeleuri în lenjeria intimă. Dar gestul este de apreciat… bine,asta nu înseamnă că le va merge a doua oară.