Cel mai adesea,indiferenţa iubitului te poate aduce în pragul disperării şi ajungi să te gândeşti dacă nu cumva este vina ta că el reacţionează aşa. De cele mai multe ori nu esteaşa,dar asta nu te va împiedica să îţi pui întrebări şi să îţi faci mustrări. Iată care ar putea fi cauzele reale. Însă unicul mod de a afla adevărul este să discuţi direct cu el despre asta.

1. Are o problemă de care nu vrea să vorbească

Bărbaţii nu sunt experţi în a-şi manifesta emoţiile,aşa că dacă a primit o veste proastă,nu este exclus să se închidă în el. De aceea este aproape sigur că va evita orice discuţie cu tine,până când nu se simte pregătit să se exteriorizeze.

2. Aşa este el

Hai să recunoaştem:nu este singura dată când evită discuţiile. Aşa era de când l-ai cunoscut. Dacă te-ai aşteptat ca lucrurile să se schimbe pe parcurs,nu este vina lui,aşa cum nu este nici vina ta. Poate că uneori a fost deschis,dar alea au fost doar excepţiile,când,cel mai sigur,era foarte relaxat,încât să accepte orice fel de discuţie.

3. Este doar ocupat

Poate că prietenul tău e doar un om foarte ocupat! Are lucruri de făcut,întâlniri stabilite. E un fluture social foarte frumos. Este un fapt care este uşor trecut cu vederea-se poate ca oamenii să fie doar ocupaţi.

4. Îi place să aibă spaţiul său

Unii oameni sunt lupi singuratici,aşa că este posibil să nu agreeze ideea că cineva le stă alături  24/7. Nu e vorba că nu te iubeşte,doar că nu înţelege de ce nu se poate bucura în linişte de emisiunea preferată.

5. Este posibil să fi spus ceva ce l-a supărat

Acum,nu adopta ideea ca fiind singura concluzie,că dacă el nu îţi răspunde,l-ai supărat tu cu ceva. Dar este de luat în calcul şi posibilitatea asta. Cu toţii spunem lucruri care pot fi răstălmăcite,fără să ne dăm seama.

6. Are pe altcineva

Şi asta este una dintre ultimele variante la care te poţi gândi. Dar nu trebuie exclusăcomplet,mai ales în cazul în care niciuna dintre cele anterioare nu stau în picioare.

7. Relaţia este pe ducă

Dacă de ceva timp relaţia merge în virtutea inerţiei,atunci probabil se gândeşte să pună capăt relaţiei. Dacă,însă,în rest lucrurile sunt roz,reciteşte punctele de mai sus şi ia în calcul altceva.