Vezi în continuare care sunt cele 7semne de netăgăduit că un tip este extrem de atras de tine. Aruncă o privire!

1. Semne că un băiat este îndrăgostit de tine - Îţi atinge părul

Serios,dacă i-ai cazut cu tronc unui băiat,îţi va atinge părul,iar dacă eşti norocoasă de-a dreptul,îşi va atinge barba accidental de podoaba ta capilară. De fapt,băieţii fac asta în mod inconştient,dar este,totuşi,o tehnică de flirt.

2. Caută să aibă contactvizual cu tine

Unul dintre cele mai clare semne că te place este contactul vizual. Dacă simţi că inventează motive pentru a te privi drept în ochi,este aproape sigur că îşi doreşte să aveţi o relaţie.

3. Semne că un băiat este îndrăgostit de tine - Te atinge

Nu va încerca să te atingă într-un fel care să te facă să vibrezi,ci va lăsa să pară că este ceva accidental. Abia aşteaptă să spui ceva amuzant,pentru ca el să îşi sprijine mâna pe genunchiul tău,în timp ce râde cu poftă. Un indiciu indubitabil că l-ai cucerit complet este faptul că îţi face complimente înainte de a te atinge... sau după.

4. Este atent la tot ceea ce spui

Dacă este extrem de atras de tine,va fi atent la tot ceea ce ai de spus. Va dori să ştie totul despre ziua ta proastă la locul de muncă,detalii despre ieşirea la teatru cu prietena ta,precum şi ce ai de spus despre petrecerea de mâine seară.

5. Semne că un băiat este îndrăgostit de tine - Îţi urmăreşte activitatea pe social media

Abia ce ai pus pe facebook o poză nouă,cu tine şi amicii,că el deja a şi dat like. Sau tocmai ce ai distribuit un filmuleţ despre căţei că el a şi comentat ceva drăguţ. Nu este musai să şi lase commenturi pentru a te prinde că îl atragi. Multitudinea de like-uri primite postările taleeste un semnal destul de serios.

6. Se fâstâceşte când eşti tu prin preajmă

Dacă roşeşte atunci când vorbeşte cu tine sau pare emoţionat şi neliniştit,înseamnă că îl ai la degetul mic.  

7. Semne că un băiat este îndrăgostit de tine - Este de acord cu tot ceea ce spui

Dacă sunteţi într-un grup,opiniaşi reacţia ta vor conta înaintede a oricui altcuiva. Iar atunci când el spune ceva amuzant,se va uita imediat spre tine pentru a-ţi surprinde reacţia.

Deci,data viitoare,fii atentă la semnalele transmise de băieţii din jurul tău!