1. Face singur curăţenie după el însuşi

Este un punct subestimat,dar unul foarte,foarte important. Nu vrei să-ţi petreci restul vieţii strângându-i hainele de prin casă,spălându-i farfuriile şi aşezându-i pantofii în dulap. Dacă te iubeşte cu adevărat,va face singur toate astea.

2. Se laudă mereu cu tine

Ştii că te iubeşte când te întâlneşti cu prietenii lui şi îţi spun că „am auzit atât de multe despre tine!”.  Da,toată lumea spune asta,dar când aceştia vin şi cu detalii,semn că nu o spun doar de complezenţă,înseamnă că omul ăsta chiar e înnebunit după tine.

3. Îţi pregăteşte cafeaua în fiecare dimineaţă

Acesta este un alt punct total subapreciat. Majoritatea oamenilor sunt prea grăbiţi să le facă pe ale lor dimineaţa,ca să le mai pese şi de cafeaua ta. Dar dacă el a rupt din timpul lui ca să îţi pregătească licoarea exact aşa cum îţi place ţie,ce altceva îţi poţi dori?

4. Nu pune monopol pe telecomandă

Sigur,el poate fi înnebunit după fotbal,dar dacă renunţă la meci ca să te lase pe tine să te uiţi la emisiunea preferată,e semn clar că vei avea viaţă bună alături de el.

5. Te încurajează în hobby-urile tale de fete

Deşi nu se dă în vânt după făcut brioşe,stă cu tine când le pregăteşti,pentru simplul fapt că îi place să petreacă timp cu tine.

6. Îi place să te facă să râzi

Dacă vede un filmuleţ amuzant,tu eşti prima persoană care îi vine în minte. Nu-i pasă dacă prietenii râd de el,când vede un căţel drăgălaş,îi face poză doar ca să ţi-o trimită ţie.

7.  Îţi cumpără şi tampoane,dacă e necesar

Deşi urăştesă apară la casa de marcat cu un pachet de tampoane,nu te refuză când îi ceri ajutorul,pentru simplul fapt că te iubeşte.

8. Ascultă cu interes poveştile tale lungi

Nu contează că habar nu are cine este Ana de la contabilitate. Va asculta cu interestot ce îi spui despre ea şi va fi la fel de scandalizat ca şi tine,dacă ea a greşit cu ceva.