A devenit un ritual ca în fiecare luni dimineaţă să mă înfrupt din cel mai consistent mic dejun al săptămânii:două ouă fierte,o roşie,jumătate de ardei gras,un castravete şi cele două felii de pâine neagră ale zilei. Doar că luni,29 iulie,deşi mă aştepta o zi plină şi-i spuneam organismului meu „Haide,profită!“,am lăsat jumătate de farfurie plină. Mă săturasem,pur şi simplu. M-am simţit excelent,fiindcă mi-am dat seama că fără să mă înfometez,dându-i corpului răgazul să se adapteze la noul stil de viaţă,am ajuns la starea de saţietate mâncând şi mai puţin!

În continuare cunoştinţe pe care nu le-am mai văzut de ceva vreme îmi spun că pierderea mea în greutate este şi mai vizibilă,că se vede la faţă,la abdomen,la coapse... Aşa e,o simt pe pielea mea:sunt mai energică,mai activă,mă simt mai uşoară şi am o poftă de viaţă imensă! Cât de curând,eu şi Denisa vom începe setul de antrenamente fizice (suntem amândouă fericite că am scăpat mai întâi de nişte kilograme în plus care ne-ar fi îngreunat la sală) – de-abia aştept să  parcurgem şi această etapă,sportul este atât de important! În plus,sunt şi mai motivată,pentru că am alături susţinători dedicaţi şi apropiaţi:dragele mele colege,care mi-au pregătit cea mai mare surpriză miercuri,31 iulie! Mi-au făcut un afiş cu mesaje motivaţionale,prin care mă încurajau şi mă lăudau pentru progresele făcute până acum!

Mi-au dat lacrimile când l-am văzut,sunt atât de norocoasă să le am alături de mine! Iar Etei,draga de ea,sărbătorita zilei de vineri,2 august,îi mulţumesc că s-a gândit la mine şi-a dat startul zilelor de naştere celebrate nu doar cu dulciuri şi sucuri interzise,ci şi cu platouri de... fructe admise! Trebuie să recunosc că nu m-am putut abţine totuşi să miros ispitele! Bine coapte,Eta,bine coapte!

 

După acest concediu binemeritat,am ajuns acasă. Ne era dor de casă,de cei dragi,iar când am intrat pe uşă am spus:„Bună,casă,ce mai faci?“. Oriunde te-ai duce,în ţară sau peste hotare,indiferent de condiţiile pe care le ai – confort,mâncare,distracţie sau niciuna – tot acasă este mai bine. Întreaga fiinţă tânjeşte după dulcea limbă românească,după cei dragi,după locurile cunoscute... Noi aşa am simţit.

Acasă totul era OK,dar în Bucureşti era foarte cald. Am început să simt presiunea,poluarea marelui oraş,dar şi stresul care plutea asupra locuitorilor săi – de fapt,este realitatea noastră în care trăim în fiecare zi şi pe care am acceptat-o fără voia noastră. Parcă este un vârtej în care eşti prins şi ai nevoie de timp pentru a realiza ce s-a mai întâmplat în lipsa ta,ce ai pierdut şi ce ai de făcut în continuare. La mine a durat 3 zile să-mi revin,mi-a fost un pic greu să respect orele de masă şi orele pentru cele două gustări,dar dieta şi alimentele permise,precum şi minunatul ceai Canadian Tea,un ajutor natural de slăbit,mi-au intrat în reflex. Am observat că procesul de slăbire nu a fost afectat,mai ales că după zece zile am slăbit 3 kg,că pantalonii care mă strângeau acum sunt cam largi,ura!...,că se POATE,da,se poate,şi voi merge mai departe!

Am început mult aşteptatele tratamente speciale de la Centrul de slăbit şi înfrumuseţare Silhouette,care mi-au dat o minunată stare de bine,de relaxare şi care s-au dovedit foarte eficiente. Este o experienţă care merită încercată de noi,femeile,este un adevărat răsfăţ! M-am întâlnit cu doamna doctor nutriţionist şi am discutat despre dietă şi despre o mică variaţie la micul dejun. Pentru a avea mai multă energie,batoanele de cereale Nestlé Fitnesssunt o soluţie foarte bună. În plus,la obişnuitul meu iaurt voi pune două linguriţe de cereale,de două ori pe săptămână.

M-am reîntâlnit cu draga mea coechipieră,Andreea,de care mi-era dor,şi am făcut schimb de impresii şi de experienţe trăite,realizând că „totul merge mai bine în doi“,că suntem doi aliaţi puternici,ambiţioşi,care nu se dau înapoi la greu,ci din contră,se luptă cu tentaţiile,cu obiceiul „de-a gusta doar puţin“,cu neîncrederea unora că nu vom reuşi. Dar noi vom lupta,nu renunţăm! Sunt bucuroasă că am alături de mine şi familia,care a fost plăcut surprinsă de acest program de slăbire în care m-am implicat. Cei dragi m-au încurajat şi şi-au oferit tot sprijinul pentru a merge mai departe,pentru a slăbi în mod sănătos şi  pentru a deveni „subţire“,cum spune draga mea fetiţă,Anna.

Campanie susţinută de: