Cel mai bine este să-i înlocuieşti cu modelele mai vechi,care reintră în forţă în colecţiile celebrilor designeri de modă. Vezi care se potriveşte cu forma trupului tău şi poartă-i chiar şi în noaptea de Revelion.

Dacă îi asortezi cu o bluză cu inserţii metalice şi completezi ţinuta cu accesorii în aceleaşi nuanţe,iar în picioare încalţi botine ori cizme cu toc gros,faci o alegere perfectă!

De ce să renunţi la blugii strâmţi

Pentru că în ultima vreme s-a exagerat în privinţa asta. Jenşii skinny au devenit sub orice critică de skinny şi afectează circulaţia sangvină. Efectul de sugrumare a picioarelor are drept consecinţă apariţia celulitei.

Mai mult,favorizează problemele circulatorii care pot declanşa infecţii urinare sau ale aparatului genital. Dacă eşti dispusă să rişti,poţi îmbrăca în continuare acest tip de jeanşi.

Dacă alegi sănătatea,în pofida unei imagini sexi,poartă o pereche de blugi evazaţi sau tip boyfriend ori drepţi. Asigură un plus de confort şi sunt din nou în tendinţe.

Blugii evazaţi

Aceşti jeanşi au fost vedetele anilor ’70,dar revin iar pe scena modei şi multe femei vor fi încântate de acest lucru. Mai ales cele care nu au glezne de balerine.

Blugii evazaţi crează efect de alungire şi ascunde rotunjimile corpului,dând senzaţia de feminitate. Alege o pereche de blugi evazaţi dacă ai o siluetă tip clepsidră.

Blugii boyfriend

Jeanşii lui sunt la modă de ceva timp,aşa că te invităm să profiţi la maximum de garderoba iubitului tău.

Deşi sunt masculini,aceşti blugi confer trupului feminine senzualitate,farmec şi eleganţă,dacă îi asortezi cu o pereche de pantofi stiletto şi bijuterii supradimensionate.

Blugii drepţi

În magazine îi găseşti sub denumirea de Leg Fit şi nu sunt nici skinny,nici evazaţi. Practic,au croială dreaptă şi se potrivesc oricărei configuraţii corporale. Pot fi purtaţi cu balerini,cu mocasini,dar şi cu ghete ori cizme cu toc înalt.