Deşi toate soiurile de nuci sunt bogate în vitamine,minerale şi au o mulţime de beneficii asupra organismului,nucile româneşti merită cea mai mare atenţie.
 
Nucile noastre deţin cea mai bogată cantitate de antioxidanţi,extrem de necesari organismului nostru.
 
Potrivit unui studiu realizat la întâlnirea American Chemical Society,nucile româneşti conţin de două ori mai mulţi antioxidanţi decât celelalte tipuri şi sunt cele mai calitative.
 
Nucile pot înlocui cu success o gustare,în orice moment al zilei,deoarece confer senzaţia de saţietate.
 
Pot fi consumate în stare crudă,în salate sau pot fi ingrediente de succes în cele mai pretenţioase prăjituri.
 
De exemplu,putem realiza,foarte simplu,o prăjiură răcoritoare cu nucă şi cafea. 
 

Avem nevoie de următoarele ingrediente:

 
Pentru blat-5 oua,5 linguri de apă,5 linguri cu vârf de zahăr,1 praf de copt,1 linguriţă de cafea naturală,2 linguri cu vârf de nucă,5 linguri de făină.
 
Citeşte continuarea articolului AICI