Pregătire:40 minute

Fierbere:20 minute

Coacere:30 minute

Dificultate:mică

Kcal:400


Ingrediente pentru 4 porţii

300 g piept de curcan

2 morcovi

1 rădăcină de pătrunjel

1 bulb de ţelină mică

5 cartofi

4 ouă

3-4 castraveţi muraţi

½ gogoşar murat

3 linguri de mazăre

pătrunjel verde

sare

piper

Cum se prepară

1.Se pune carnea la fiert în apă cu puţină sare,se curăţă cu grijă spuma formată,apoi se adaugă legumele curăţate,spălate şi netăiate. Se lasă să fiarbă,la foc mic,circa 25 de minute. Se strecoară,păstrând zeama pentru prepararea unei supe,eventual cu găluşte.

2.Cartofii se pasează,iar restul legumelor şi carnea se taie cubuleţe. Se pun toate într-un castron,se adaugă peste ele,mazărea,gălbenuşurile,gogoşarul şi castraveţii muraţi,tăiaţi cubuleţe. Se condimentează cu sare şi piper,după gust şi se încorporează uşor albuşurile bătute spumă.

3.Se toarnă amestecul într-o formă de tort unsă şi tapetată şi se introduce la cuptor pentru 30 de minute,la foc potrivit.

Cumpără Click!pentru femei,ai CADOU8 pagini cu reţeţe. Colecţionează-le şi fă-ţi cartea ta de bucate!  A aparut nr 23 care te îmbie cu câteva idei irezistibile.