Pe lângă hormoni,un rol important îl are şi starea ta de spirit

Da,felul în care te simţi se află în strânsă legătură cu cât de mult arăţi şi te simţi sexy. Când eşti depresivă sau furioasă,nu te simţi în mod normal sexy,însă în momentele fericite,organismul secretă endorfine (hormonii fericirii) în cantităţi mari,ceea ce implică automat la îmbunătăţirea stării psihice şi creşterea libidoului.

Spre deosebire de femei,bărbaţi nu îşi fac griji dacă sunt sau nu sexy,deoarece ei tot timpul se gândesc la sex. Mai mult,bărbaţii nu îşi fac atâtea probleme precum femeile,nu se gândesc cum arată în pat,deşi se tem să nu dea greş.

Revenind la partea feminină,în timpul unei zile extrem de ocupate,majoritatea femeilor nu au timp să se gândească la sex şi chiar dacă ar avea,multe consideră că este o pierdere de timp. Însă,este un fapt dovedit că stimularea sexuală şi orgasmul contribuie la conservarea trupului şi a minţii.

Aşadar,de ce să nu profiţi de avantajele sexului pentru a te antrena să fii mai sexy? Te vei simţi şi vei arăta mai bine,iar oamenii din jurul tău vor remarca aceste lucruri. A te simţi sexy şi a face sex sunt două moduri care te deconeczează de la rutina zilnică,te încarcă cu energie şi te fac să radiezi de fericire. Împreună sunt elixirul frumuseţii şi tinereţii!