Bucură-te de beneficiile unor reţete de smoothie care te vor ajuta să elimini rapid toxinele din organism şi te vor energiza din plin.

Ştii deja că fructele şi legumele proaspete sunt cele mai sănătoase alimente. Învaţă să le prepari sub forma unor băuturi vitaminizante şi bogate în fitonutrienti,adevărate elixire ale siluetei armonioase.
 

Cele mai bune reţete de smoothie pentru detoxifiere-Smoothie energizant cu seminţe de in şi fructe

 

Pentru cei care vor să câştige şi timp şi o doză de vitamine,acest suc este numai bun. Combinaţia de seminţe de in,lapte de soia şi fructe cu siguranţă îţi vor oferi energie cel puţin un sfert de zi.
 

Ingrediente:

1/2 banană îngheţată şi feliată
1 cană cu căpşune îngheţate
2 linguri seminţe de in măcinate
1 cană de lapte de soia cu gust de vanilie
 

Mod de preparare:

Pasează fructele în blender sau cu ajutorul unui mixer vertical. Adaugă peste piureul de fructe laptele de soia şi seminţele de in până vei obţine o compoziţie omogenă. Serveşte-l într-un pahar înalt pentru o zi plină de energie şi vitalitate.
 

Cele mai bune reţete de smoothie pentru detoxifiere-Smoothie hidratant din kiwi şi castraveţi

 

Fructul kiwi este bogat în vitamina C şi are şi fibre,iar castravetele este o excelentă sursă de apă,aşa că acest fresh este ideal pentru a ne hidrata şi a prinde energie. Ananasul îl face mai aromat,iar sucul de lămâie mai răcoritor. Turnat într-un borcan,devine o băutură minunată pe care o poţi servi şi celor dragi când vin în vizită.
 

Ingrediente:

2 fructe kiwi coapte bine
5 castraveţi mai mici sau unul mai mare
1 lămâie
2 felii ananas proaspăt
puţină apă
 

Mod de preparare:

Stoarce mai întâi jumătate de lămâie şi adaugă puţină apă,la început 100 ml. Combină piureul sănătos extras din kiwi,castraveţi şi ananas cu zeama de lămâie. Toarnă pasta de fructe într-un borcan pe care poţi să-l şi decorezi cu o fundiţă dacă ai musafiri. Secretul este ca apă,castraveţii şi ananasul să fie foarte reci,abia scoase de la frigider. Astfel vei savura direct o băutură energizantă rece şi sănătoasă.

Le poţi pregăti în doar câteva minute cu ajutorul mixerului vertical Infiny Force de la Tefal.