Dieta cu ouă. Ziua 1

Micul dejun: 2 ouă fierte, un grapefruit, o cana de ceai verde

Prânz: un ou fiert, o portocala, 150g carne de pui

Cina: 200g carne de pui, un iaurt degresat

Dieta cu ouă. Ziua 2

Mic dejun: 2 ouă fierte, un pahar de suc de citrice proaspăt

Prânz: 2 portocale, 150g carne de pui

Cina: 2 ouă fierte, un grapefruit

Dieta cu ouă. Ziua 3

Mic dejun: un ou fiert, o portocala

Prânz: 200g carne de vita, un grapefruit

Cina: 2 ouă fierte, un iaurt degresat

Dieta cu ouă. Ziua 4

Mic dejun: omleta din 2 ouă cu pătrunjel şi ardei

Prânz: 150g carne de pui, salata verde

Cina: un ou fiert, 1 grapefruit

Dieta cu ouă. Ziua 5

Mic dejun: o salata preparată din 2 ouă fierte şi mărunţite, 1 morcov fiert, 1 linguriţă de iaurt cu conţinut scăzut de grăsime, pătrunjel

Prânz: 3 morcovi nefierţi, un pahar cu suc de portocale

Cina: 100g peste gătit la aburi sau fiert, un ou fiert

Dieta cu ouă. Ziua 6

Mic dejun: 150g brânză de vaci cu conţinut redus de grăsime, un pahar de suc de citrice

Prânz: 2 ouă fierte, 1 grapefruit

Cina: 1 iaurt degresat

Dieta cu ouă. Ziua 7

Mic dejun: 2 ouă fierte, 1 grapefruit

Prânz: 200g carne de vita, o portocala

Cina: 1 iaurt degresat

Dieta cu oua fierte - meniu pe doua saptamani

Dieta cu oua fierte - Prima săptămână

Luni: mic dejun – 2 ouă fierte şi o portocală (sau orice fruct citric), prânz – 2 cartofi dulci fierţi sau copţi şi 2 mere, cină – un bol cu salată de legume şi pui.

Marţi: mic dejun – 2 ouă fierte şi o portocală, prânz – un bol cu salată de legume verzi şi pui, cină – o salată de legume, o portocală şi 2 ouă fierte.

Miercuri: mic dejun – 2 ouă fierte şi o portocală, prânz – o felie de brânză cu conţinut redus de grăsime, o roşie şi un cartof dulce fiert sau copt, cină – o salată de legume cu pui.

Joi: mic dejun – 2 ou[ fierte şi o portocală, prânz – un fruct la alegere, cină – o salată de legume cu pui făcut la abur.

Vineri: mic dejun – 2 ouă fierte şi o portocală, prânz – o porţie de legume la abur şi 2 ouă fierte, cină – o slată cu peşte la grătar.

Sâmbătă: mic dejun – 2 ouă fierte şi o portocală, prânz – un fruc la alegere, cină – legume şi pui făcute la abur.

Duminică: mic dejun – 2 ouă şi o portocală, prânz – salată de roşii, legume şi pui făcute la abur, cină – legume la abur.

Dieta cu oua fierte - Săptămâna a doua

Luni: mic dejun – 2 ouă fierte şi o portocală, prânz – salată de legume cu pui la grătar sau la abur, cină – o portocală, salată de legume şi 2 ouă fierte.

Marţi: mic dejun – 2 ouă fierte şi o portocală, prânz – 2 ouă fierte cu legume făcute la abur, cină – salată de legume cu peşte la grătar.

Miercuri: mic dejun – 2 ouă fierte şi o portocală, prânz – salată de legume cu pui, cină – o portocală, salată de legume, 2 ouă fierte.

Joi: mic dejun – 2 ouă fierte şi o portocală, prânz – legume la abur, o felie de brânză cu conşinut redus de grăsime şi 2 ouă fierte, cină – salată de legume cu pui.

Vineri: mic dejun – 2 ouă fierte şi o portocală, prânz – salată de legume cu sardine, cină – salată de legume cu 2 ouă fierte.

Sâmbătă: mic dejun – 2 ouă fierte şi o portocală, prânz – salată de legume cu pui, cină – un fruct la alegere.

Duminică: mic dejun – 2 ouă fierte şi o portocală, prânz – legume şi pui făcute la abur, cină – legume şi pui la abur.