„Aventura de-o noapte care a durat trei luni”, făcută publică după 40 de ani!

Actorul de la Hollywood Harrison Ford a avut o relație secretă cu colega lui de platou din „Star Wars”, care a ieșit la suprafață 40 de ani mai târziu. Cine a fost iubita actorului?

image

Harrison Ford și Carrie Fisher au jucat împreună în producția de mare succes de la Hollywood, „Star Wars”, iar timpul petrecut împreună la serviciu s-a transformat și în timp petrecut împreună ca... iubiți. În urmă cu câțiva ani, regretata actriță a făcut publică idila pe care a avut-o cu unul dintre cei mai râvniți bărbați din Cetatea Filmului. Carrie a ales să vorbească despre aventura lor după ce trecuseră patru decenii de-atunci.   

Carrie Fisher n-avea mai mult de 19 ani când a început să joace în „Star Wars: Episode IV - A New Hope”. „M-am uitat la Harrison. Avea chipul unui adevărat erou – câteva șuvițe de păr au căzut pe sprânceana lui… cum să-i ceri unui asemenea bărbat bine să se mulțumească cu una ca mine?! O parte din mine credea că am câștigat la loterie și număram și cheltuiam banii în același timp”, a dezvăluit vedeta la petrecerea aniversară a regizorului George Lucas.

„Am fost șocată să constant că mă plăcea și el pe mine. Eu eram extrem de nesigură pe mine și nu mai avusesem decât un iubit până atunci. Eram complet lipsită de experiență, dar am avut încredere în el… Era blând”, a continuat actrița să povestească.

În interviurile pe care le-a oferit Carrie Fisher înainte să se prăpădească (n.r. ea murind pe 27 decembrie 2016), actrița a numit idila lor „o aventură de-o noapte întinsă pe trei luni”. „Eram Han și Leia în timpul zilelor de lucru și Carrie și Harrison în weekenduri”, a insinuat actrița. „Eu n-am fost crescută așa, dar, când ești plecat de-acasă și lucrezi în deplasare, totul e permis…”, a completat Carrie.

Cei doi actori și… foști iubiți au rămas amici după încheierea filmărilor. Mai mult, au apărut împreună în filmul „Star Wars: The Force Awakens”, din 2015. Însă, cu toate că se aveau bine, actorul se temea ca fosta lui parteneră de platou să nu continue să facă publice detalii din intimitatea fostului cuplu.

„Nu contează cum aș fi făcut publică asemenea informație, el tot s-ar fi simțit ca strâns cu ușa. Și mie mi se pare că se pune presiune pe noi acum și eu sunt cea care a vorbit despre asta”, a declarat cea care a susținut că Harrison Ford s-a simțit atât de lezat de toate indiscrețiile lui Carrie, încât aproape că a dat-o în judecată. N-a mai apucat, însă, pentru că actrița s-a stins din viață în 2016.

foto - ShutterstockRecente

bebeluș foto  Shutterstock jpg
Rachel McAdams  jpg
Leonardo DiCaprio foto  Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii jpg
Zac Efron jpg
Beyonce  foto  Instagram jpg
caine jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele jpg
Coperta Click! pentru femei Nr 8 2024 jpg
4 rihanna profimedia 0421395391 jpg jpeg
James Bond, Daniel Craig jpeg
Gordon Ramsay jpeg
Tori Spelling foto  Shutterstock jpg
Cindy Crawford jpg
Gwyneth Paltrow, Chris Martin jpg
OCC Elixirul Dragostei UNITER jpg
LENNY KRAVITZ  UNTOLD 2024 (1) jpeg
eclipsa foto  Shutterstock jpg
Nationala Feminina de Fotbal jpg