Beyonce practică vrăjitoria? Cântăreața e acuzată de practici... necurate!

Ne vrăjește pe toți cu vocea și prezența ei scenică, însă n-a fost suspectată niciodată până acum de magie neagră. Unul dintre colaboratorii ei face acuzații fără precedent!

image

La nivelul ei de celebritate și avere, e normal să aibă invidioși prin preajmă, care s-o vorbească de rău și să încerce să-i pună bețe în roate starului de nivel mondial. Însă nu s-a mers oare prea departe când un alt cântăreț a acuzat-o pe Beyonce de... vrăjitorie?!

Nimeni altul decât rapperul Kanye West a emis niște păreri incredibile despre soția lui Jay-Z. Astfel, acesta a observat succesul enorm de care se bucura Beyonce și, cel mai probabil, a justificat farmecul ei personal și realizările muzicale numeroase presupunând că vedeta apelează la vrăjitorie. Mai pe șleau, a zis că atât Beyonce, cât și Jay-Z se foloseau de magia neagră ca să-i controleze pe cei din industria muzicală.

„Îi pot controla pe Shaq, Charles Barkley, LeBron James, pe Jay-Z și Beyonce, dar ei nu mă pot controla pe mine. Nu mă poate împiedica nimeni să spun adevărul. Gata, facem lumină!”, a început Kanye West să facă acuzații incredibile.

„Mama mea (n.r. Donda West) a fost sacrificată. Ce să mai zic de Michael Jordan?! Fiul lui Bill Cosby, nu-i așa? Dr. Dre și fiul lui”, a continuat rapperul pe același ton vehement. „Aici, la Hollywood, multă lume dispare. Se pare că există multe lucruri necurate pentru a controla și traumatiza oamenii…”, a ținut să adauge vedeta.

Problema pe care o are Kanye cu Jay-Z și Beyonce nu s-a soluționat nici în zilele noastre. Primele semne că cei doi rapperi nu se au bine au apărut, în spațiul public, în 2011, când și-au lansat împreună albumul  „Watch the Throne”.

image

În 2016, disensiunile dintre ei au escaladat pur și simplu. West l-a criticat pe fostul lui colaborator în timpul unui concert. Nici în ziua de azi, nu s-au împăcat. Și, mai nou, Kanye o atacă și pe soția fostului său colaborator.

Beyonce și Jay-Z nu au răspuns la acuzațiile făcute de Kanye West în ceea ce privește folosirea magiei negre pentru a obține ceea ce își doresc. Însă fanii celor trei cântăreți au sărit ca arși când au auzit acuzațiile făcute și atacul nemilos la adresa reputației foștilor prieteni ai lui Kanye.

foto - InstagramRecente

Traditii la nunta jpg
Chris Pine arată diferit jpg
Prințesa Roz foto  Shutterstock jpg
mașină foto  Shutterstock jpg
copil speriat foto  Shutterstock jpg
Dannii Minogue Instagram jpg
Sophie Turner și Joe Jonas foto  Shutterstock jpg
Rumer Willis foto  Shutterstock jpg
Regina Camilla a Marii Britanii jpg
Christina Applegate jpg
Shania Twain, Jon Bon Jovi foto  Shutterstock jpg
Celebritati jpg
Whitney Houston foto  Shutterstock jpg
Meghan Markle si fiica ei jpg
Olivia Munn și John Mulaney foto  Shutterstock jpg
Madonna jpg
să vorbim de vorbă  Oana & Ion jpg
Cindy Crawford Shutterstock jpg
respiratie pe gura jpg
Elon Musk foto  Shutterstock jpg