Celebrități care s-au confruntat cu depresie. Lady Gaga s-a vindecat cu ajutorul pastilelor

În spatele ușilor închise, până și cei mai faimoși oameni din lume au dus lupte serioase cu depresia. Ele sunt vedetele care s-au confruntat cu atacuri de panică, anxietate și cu sentimente de singurătate! 

image

Vorbind despre această boală cu încredere și fără rușine, aceste celebrități au demonstrat că depresia poate fi învinsă și se pot trata simptomele ce vin la pachet cu ea. 

Citește și: „Depresia afectează doar starea de spirit”. Cele mai întâlnite mituri despre această afecțiune 

Dwayne Johnson 

Poate că Dwayne Johnson este unul dintre cei mai bine plătiți actori de la Hollywood, dar până și „The Rock‟ s-a confruntat cu episoade depresive. Actorul, care și-a salvat mama de la o tentativă de sinucidere pe când avea 15 ani, a spus: „lupta și durerea sunt reale‟. 

Ulterior, el a găsit soluția salvatoare: „Mi-a luat mult timp să-mi dau seama, dar cheia este să nu-mi fie frică să vorbesc deschis despre asta. Mai ales noi, bărbații, avem tendința să nu o facem. Nu ești singur!‟, a fost îndemnul său. 

Lady Gaga 

Vedeta pop și actrița Lady Gaga a mărturisit că toată viața s-a confruntat cu depresie și anxietate. Pentru a se vindeca, vedeta a urma și un tratament medicamentos. Într-un interviu pentru revista „Billboard‟, ea a subliniat cât de important este să discuți despre simptomele tale, dacă te confrunți cu depresie: „Dacă ne împărtășim poveștile și rămânem împreună, suntem mai puternici‟, a spus Lady Gaga. 

Vezi și: TikTok, depresia, anxietatea, printre cauzele ticurilor la adolescente. Multe au ajuns la medic în pandemie 

Jim Carrey 

Până și actorul care a jucat cele mai amuzante personaje, (de la Grinch, la Ace Ventura) Jim Carrey, s-a confruntat cu depresie. Ca să se vindece, el a adoptat un stil de viață sănătos: „Rareori beau cafea. Alcoolul lipsește, dar și substanțele interzise. Viața este frumoasă!‟, a spus el. 

Gwyneth Paltrow

După ce a dat naștere celui de-al doilea copil, Gwyneth Paltrow a recunoscut că a experimentat depresia postnatală: „M-am simțit ca un zombi‟, a spus ea. „Nu mi-am putut accesa inima. Nu mi-am putut accesa adevăratele emoții. Nu m-am putut conecta‟, a povestit Gwyneth. Ea s-a mai confruntat cu depresie și în anul 2002, după ce tatăl ei a murit. 

Sursă foto: Shutterstock  Recente

David Beckham foto  Instagram jpg
Nunta Meghan Markle, Printul Harry jpg
Christie Brinkley jpg
Regele Charles jpg
kanye west foto  Instagram jpg
Beyoncé jpg
Adele 1 jpg
Melania Trump jpg
DDR03557 png
eveniment seara (1) jpg
Ryan Gosling și Eva Mendes foto  Shutterstock jpg
Vedete jpg
Familia Regala jpg
Beyonce Instagram jpg
Selena Gomez foto  Shutterstock jpg
Michelle Pfeiffer foto  Shutterstock jpg
Taylor Swift (1) jpg
Katy Perry jpg
Jennifer Lopez jpg
Zodiile care nu se pricep să flirteze jpg