Cine a semnat clauza „Fără nuditate” la Hollywood

Actorii au recunoscut de multe ori că nu e nimic sexy la filmările nud din filme. Poate că acesta este și motivul pentru care refuză să-și dea jos hainele în fața camerei. Sau nu.

image

O scenă sexy este o negociere constantă între cei care fac costumele și decorul, pentru a acoperi anumite părți ale corpului, și coregraful care gândește toate mișcările actorului. Există o echipă întreagă de oameni, de la operatori, scenografi, machiori și regizorul filmului, care are treabă în timp ce actorul încearcă să facă să pară totul plin de pasiune și de sex appeal. Nici nu-i de mirare că mulți actori își trec în contract clauza „Fără nuditate” la Hollywood!

Sarah Jessica Parker

În timp ce toată lumea din serialul „Totul despre sex” își arăta tot felul de părți ale corpului, personajul principal a rămas cu hainele pe ea în fața camerei. Și asta pentru că Sarah Jessica Parker avea contractul cel mai strict dintre toate protagonistele serialului „Totul despre sex”!

„Întotdeauna am avut semnată clauza «fără nuditate» în contractele mele. Unii oameni își trec anumite pretenții în contract și au devenit legendari din cauza asta. De pildă, vor lumânări albe în camera lor. Eu am avut întotdeauna această clauză care are de-a face cu nuditatea”, a precizat vedeta.   

Jennifer Garner

A filmat scene sexy, dar n-a arătat niciodată prea mult privitorilor. În 2009, a dezvăluit pentru MTV că „nu voi arăta tot. Nu, mulțumesc! Lumea merită ceva mai bun de-atât. Eu nu sunt interesată de așa ceva”, a conchis actrița de la Hollywood.

Mila Kunis

Și soția lui Ashton Kutcher a filmat secvențe sexy – mai țineți minte „Lebăda neagră”, da? – dar a folosit o dublură pentru posterior în filmul „Friends with Benefits”. Mai mult, Kunis a scris o scrisoare deschisă despre un producător hollywoodian care i-a spus că „n-o să mai lucrezi niciodată în orașul ăsta” atunci când ea a refuzat să pozeze pe jumătate goală pe coperta unei reviste. Probabil că acesta nu auzise de clauza din contractul ei, nu?

Julia Roberts

Ca mamă, actrița nu consideră că are de arătat lumii ceva mai mult decât… talentul ei. „Știi că nu e ceva ce fac eu și, dacă îmi ceri să mă dezbrac în fața camerei, trebuie să te aștepți să ți se spună s-o iei mai ușor. Ca mama a trei copii, eu asta simt!”, a declarat vedeta.

foto - Shutterstock



Recente

MAGIC IN THE AIR jpg
Hailey Bieber jpg
Tom Cruise i a interzis lui Nicole Kidman 1  foto   Shutterstock jpg
Ryan Reynolds și Blake Lively jpeg
Esta TerBlanche  foto   Shutterstock jpg
Brad Pitt  foto   Shutterstock jpg
Kate Middleton jpeg
Care sunt complexele tale fizice in functie de zodie  Sursa foto shutterstock 526923172 jpg
Chitaristul trupei The Rolling Stones jpg
Jessie J jpg
Kim Kardashian, copii jpeg
Palatul Buckingham  foto   Shutterstock jpg
Brigitta Gheorghe, de la muzica la arta culinara 1  Sursa foto arhiva personala jpg
Barbosu  Sursa foto arhiva personala jpg
The Simpsons  foto   Imdb jpg
Mirosuri pe care cainii le resping jpg
Spune mi zodia ta si vei afla ce nuanta de ruj te pune in evidenta  Sursa foto shutterstock 2477758069 jpg
loialitate jpg
ben affleck jennifer lopez infidelitate contract prenupțial  Sursa Foto   Shutterstock jpg
caine jpg