Cum se menține Shakira în formă. 3 exerciții din antrenamentul ei

Șoldurile ei nu mint! Shakira e într-o formă de zile mari, menținută cu exerciții fizice făcute regulat. Antrenoarea ei personală ne spune ce program are cântăreața la sală!

image

Anna Kaiser, fondatoarea și directoarea Anna Kaiser Studios, colaborează cu starul pop columbian încă de pe vremea când aceasta a filmat videoclipul „She Wolf”, în urmă cu un deceniu. Cântăreața de 45 de ani nu ratează nicio ședință de fitness, care combină exercițiile cardio, dansul și mișcările care tonifică musculatura și o întăresc.

Kaiser a dezvăluit, într-un interviu oferit revistei Shape, secretele trupului superb al Shakirei. Ce face ca antrenamentele ei să fie atât de eficiente? Pentru că, la 45 de ani, Shakira arată ca la 20! „E ca o tocilară și adoră să învețe tot ce se poate care să aibă vreo legătură cu știința”, susține Anna făcând referire la clienta ei VIP.

Antrenoarea care a absolvit Academia Națională de Sport o menține interesată pe cântăreață „aducând o energie pozitivă incredibilă” în sala de sport. În mod normal, ședințele Shakirei sunt pe muzică, însă nu și atunci când diva columbiană are de înregistrat un nou album. Atunci vedeta se antrenează în liniște, fără să audă niciun alt ritm care s-o perturbe.

După cum știm cu toții, Shakira are un abdomen „de beton” și nu e nicio supriză pentru nimeni că, în sala de sport, mușchii ei abdominali sunt antrenați sistematic. „Îi place antrenamentul general, dar știe că nu poate să sară nici exercițiile cardio”, a declarat antrenoarea ei personală, care a ținut să adauge efectul pe care toate acele exerciții abdominale îl au asupra clientei sale. „Îi fac foame!”, spunea aceasta fără ezitare. „Nu mai cunosc pe nimeni altcineva, căruia să i se facă foame în timp ce face exerciții abdominale!”, a recunoscut aceasta.

Antrenoarea care lucrează, de asemenea, și cu actrița Sarah Jessica Parker, din serialul „Totul despre sex”, susține că antrenamentul pe care-l face Shakira „vă va schimba fiecare mușchi din zona medie”. Anna adaugă că mișcările includ întregul trup, nu numai zona abdominală, pentru simplul motiv că „trupul nostru funcționează ca un tot unitar, nu ca o combinație de părți distincte”.

image

Antrenoarea a postat câteva filmulețe în care face câteva dintre exercițiile Shakirei pe pagina sa de Instagram, urmărită de 275.000 de oameni. Antrenamentul presupune un covoraș de yoga, o minge de Pilates, un set de greutăți ușoare și altul de greutăți medii și un prosop.

Exercițiul nr. 1

Kaiser recomandă ca întâi să se facă exercițiile pe-o parte și apoi să se repete întregul set de exerciții pe cealaltă parte. Primul exercițiu presupune să stai în picioare, cu șoldurile depărtate, în timp ce ții greutățile medii în fiecare mână. Stai în picioare pe covoraș și te apleci într-o parte până aproape de genunchi și apoi în alta, având greutățile în mână. Faci 20 de astfel de aplecări. 

Exercițiul nr. 2

Următorul exercițiu – stai tot în picioare, cu picioarele ușor depărtate și greutățile ușoare în mâini. Ridici brațele deasupra capului, apoi cobori brațele în timp ce-ți rotești mijlocul pe lateral și ridici genunchiul între cele două brațe. Pe măsură ce cobori genunchiul, ridici ambele brațe deasupra capului din nou și reîncepi exercițiul pe care-l faci timp de un minut.

Exercițiul nr. 3

Ca să arzi grăsimea din talie, continuă cu cel de-al treilea exercițiu! Stai pe partea dreaptă pe mingea de Pilates, pe cotul drept. Picioarele și șoldurile sunt îndreptate spre colțul covorașului. Ridici brațul stâng pe măsură ce îți ridici și ambele picioare. Acest exercițiu este un fel de abdomene, dar pe lateral. Te apleci pe lateral, duci brațul spre picioare în timp ce ridici picioarele spre braț, într-o încordare care-și va tonifia superb întregul abdomen.

Foto - Instagram, Cosmopolitan



Recente

Rihanna jpg
marilyn monroe
Halle Berry  jpg
Shania Twain  jpg
Cele mai distrase semne zodiacale  Sursa foto shutterstock 2002731482 jpg
Christina Ricci  foto   Shutterstock(1) jpg
Lily Allen, Ashton Kutcher, Mila Kunis jpg
Anne Hathaway  jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
David Beckham jpg
Care este semnatura ta astrala  Sursa foto shutterstock 9917164 jpg
Tom Hardy  foto   Shutterstock jpg
Sharon Osbourne  jpg
Vrăjitorul din Oz jpg
Olivia Munn și copilul ei  foto   Shutterstock, Instagram jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
Gisele Bundchen  foto   Shutterstock jpg
Meghan Fox  Instagram jpg
Cristiano Ronaldo este in vacanta cu familia  jpg
Bella Hadid  foto   Shutterstock jpg