Jennifer Aniston, implicată într-o sectă acuzată de pedofilie!

„Fata bună a Hollywoodului” ne-a șocat cu asocierea ei la o sectă care permitea pedofilia și traficul de persoane. Cum de-a ajuns faimoasa actriță în asemenea anturaj?

image

Multe vedete de la Hollywood au avut de-a face cu sectele. Joaquin Phoenix a crescut în „Copiii lui Dumnezeu”, Tom Cruise este încă membru marcant al Bisericii Scientologice și a fost de aproape 40 de ani, iar Andrew Keegan se pare că a fost conducătorul unei secte în 2014. Dar cine s-ar fi gândit că Jennifer Aniston a avut de-a face cu organizația NXIVM, care a ajuns să fie acuzată de trafic de persoane și pedofilie?!

Totul s-a întâmplat când fosta soție a lui Brad Pitt era implicată într-o relație cu Gerard Butler. De fapt, implicarea actriței în secta respectivă e la fel de necunoscută ca idila ei cu marele actor.   

În 2020, a fost lansat un documentar despre „NXIVM”, denumit „Seduced” și produs de India Oxenberg, o fostă sclavă sexuală din sectă. Conform spuselor ei, Aniston și Butler au participat la un curs de inițiere în secta respectivă, dar n-au ajuns să fie membri cu drepturi depline în organizația controversată.

„Acolo erau oameni de afaceri și femei puternice și influente, ca Rosario Dawson, cu care am apucat chiar să vorbesc puțin. M-a impresionat calitatea celor care au participat la acel curs”, a ținut să precizeze India.   

Cei care au mers mai departe și s-au înscris în sectă convinși de principiile ei au fost spălați pe creier mai târziu și chiar abuzați sexual și traficați de fondatorul sectei, Keith Raniere. Într-un filmuleț uluitor, acesta susține că sexul cu un minor nu e ceva rău: „Dacă pentru unii e abuz, pentru alții nu e. De fapt, ce este abuzul sexual? Când încercăm un răspuns la această întrebare, trebuie să vedem dacă persoana în discuție e un copil sau cineva care arată ca un adult. Pentru că unii copii n-au nicio problemă cu sexul”, a declarat acesta spre stupoarea noastră, a tuturor.

image

NXIVM avea o grupare de sclave sexuale, denumită DOS, unde erau nu mai puțin de 150 de victime. În 2020, când a ieșit la iveală toată nebunia cu această sectă, Raniere a fost pus sub acuzare și trimis la închisoare pentru 120 de ani. Printre acuzațiile care i-au fost aduse în 2017 și pentru care a fost găsit vinovat s-au numărat traficul de persoane și prostituția.

E absolut surprinzător cum o celebritate precum Jennifer Aniston a ajuns într-un asemenea anturaj, dar cel mai probabil n-a știut de ce erau în stare oamenii cu care s-a întâlnit la acel curs de inițiere.  

foto - ShutterstockRecente

Cindy Crawford jpg
Gwyneth Paltrow, Chris Martin jpg
OCC Elixirul Dragostei UNITER jpg
LENNY KRAVITZ  UNTOLD 2024 (1) jpeg
eclipsa foto  Shutterstock jpg
Nationala Feminina de Fotbal jpg
Angelina Jolie și Shiloh jpeg
Elizabeth Hurley foto  Instagram jpg
moarte jpg
Ben Affleck, JLo jpg
Jessica Simpson foto  Shutterstock jpg
Printesa Diana jpeg
Luna foto  Shutterstock jpg
Noul Nostradamus Instagram jpg
vedetă pe covorul roșu foto  Shutterstock jpg
Tori Spelling, Dean McDermott jpg
Eclipsa de soare jpg
Kim Kardashian reclamă Instagram jpg
Justin, Hailey Bieber divorț jpg
Nepal foto  Shutterstock jpg