Kourtney Kardashian și-a mâncat propria placentă! „Ce gustoasă e!”

Una dintre faimoasele surori Kardashian susține tot ce e natural, motiv pentru care s-a decis să profite de beneficiile propriei placente.

kourtney kardashian jpg

Familia Kardashian obișnuiește să dea naștere unor trenduri controversate, iar Kourtney nu face excepție. Ea și-a mâncat propria placentă după ce a născut, lucru care se obișnuiește în unele colțuri de lume. Ceea ce i-a șocat pe fanii vedetei de reality show nu a fost atât faptul că n-a aruncat placenta la gunoi după naștere, cum fac majoritatea femeilor, ci faptul că s-a lăudat că a fost atât de… gustoasă.

Într-o postare pe Instagram, Kourtney Kardashian a arătat lumii întregi o imagine cu suplimentele din placenta ei și a declarat că i-au fost de mare ajutor după ce l-a adus pe lume pe cel de-al patrulea copil al ei luna trecută, Rocky.

„Aceasta nu este o reclamă. Voiam doar să împărtășesc cu voi ceva ce am găsit a fi foarte folositor pentru recuperarea postpartum”, a explicat vedeta de 44 de ani, care a descris placenta ca fiind foarte „gustoasă”.  

În postarea respectivă, Kourtney a listat motivele pentru care ea a ales să-și incapsuleze placenta. Unul dintre motive e că reduce riscul de-a face depresie postpartum, iar altele sunt că mărește cantitatea de lapte matern și ajută la îmbunătățirea nivelului de energie.

Mai mult de-atât, placenta poate crește nivelul de fier din organism, reduce sângerarea postnatală, ajută uterul să revină la dimensiunea de dinainte de sarcină și, de altfel, întregul corp să revină la dimensiunea de dinaintea sarcinii.

Unii oameni sunt de părere că placenta e o sursă bogată de nutrienți, echilibrează hormonii din organism și ajută la recuperarea de după naștere. E important de știut că asemenea informații nu sunt demonstrate științific 100%. Oamenii de știință susțin că consumul de placentă trebuie studiat mai mult, pentru a se trage niște concluzii ferme.

Kourtney Kardashian (sursa FOTO Instagram)

Kourtney n-a mai ieșit în spațiul public prea mult în ultima vreme, mai ales de când l-a adus pe lume al patrulea copil. Există voci care susțin că e posibil să fi întâmpinat câteva probleme după ce a devenit mamă din nou. Și motivul are de-a face cu starea ei postpartum sau cu faptul că soțul ei, Travis Barker, nu se înțelege prea bine cu familia Kardashian și încearcă, drept urmare, s-o îndepărteze pe Kourtney de Kim Kardashian, Khloe și Kris Jenner.

foto - InstagramRecente

Harry Styles foto  Shutterstock jpg
Taylor Swift cântăreața foto  Shutterstock jpg
Sofia Vergara foto  Shutterstock jpg
JA jpg
Bradley Cooper și Beyonce jpg
Pisicile negre aduc ghinion Ce tari le considera norocoase Sursa foto shutterstock 700014673 jpg
David Beckham foto  Instagram jpg
Nunta Meghan Markle, Printul Harry jpg
Christie Brinkley jpg
Regele Charles jpg
kanye west foto  Instagram jpg
Beyoncé jpg
Adele 1 jpg
Melania Trump jpg
DDR03557 png
eveniment seara (1) jpg
Ryan Gosling și Eva Mendes foto  Shutterstock jpg
Vedete jpg
Familia Regala jpg
Beyonce Instagram jpg