La 82 de ani, nu poartă lenjerie intimă! Martha Stewart: „O să se supere Kim Kardashian pe mine?”

Bunica a doi nepoți se pregătește să-și publice a 100-a carte și este un „mogul al stilului de viață” în toată regula. Așteptăm noi rețete de la ea sau sfaturi despre cum ne aranjăm masa, dar nu detalii intime despre viața ei privată!

image

Vedeta americană de 82 de ani ne ia prin surprindere cu dezvăluirile făcute. A devenit un adevărat guru la americani în ceea ce privește stilul de viață, scriind și povestind adesea, în emisiunile TV sau pe rețelele sociale, despre cum ne putem organiza acasă la noi pentru a duce o viață mai bună și mai frumoasă.

Martha Stewart se pricepe la gătit, pregătit masa când are musafiri, decorat casa și câte și mai câte. De-a lungul anilor, și-a extins afacerile cât a putut de mult și-a obținut succes cu fiecare idee avută în antreprenoriat. Mai nou, a colaborat cu nimeni altul decât rapperul Snoop Dogg și proiectul lor a luat amploare.

„Lucrăm împreună la multe proiecte, care au de-a face cu brichetele Bic, cu vinul. Colaborăm, de asemenea, la încălțările Skec. Pentru mine, Snoop e mai mult decât un rapper, e un om de afaceri excelent!”, a dezăluit cea care a avut, în 2016, o emisiune despre gătit cu el, denumită „Martha & Snoop’s Potluck Dinner Party”, care a fost difuzată, timp de două sezoane, pe VH1.

Însă există și alte apecte ale vieții vedetei despre care aflăm fie că vrem, fie că nu. Ei bine, Martha a dezvăluit, în Page Six, că nu poartă lenjerie intimă pe sub haine. Care să fie oare motivul? Unul destul de practic, se pare. Nu poartă bikini sau sutien, dar poartă… costum de baie!

„Îmi plac la nebunie costumele de baie! Îmi place să le port pe sub haine, ca să le am disponibile dacă apare cumva ocazia să merg să înot pe undeva”, a declarat vedeta cu nonșalanță.

image

„Costumele de baie sunt lenjeria mea intimă”, a ținut să precizeze Stewart. „Nu-mi plac piesele bine structurate. Fără dantelă mulată pentru mine, fără Skims pentru Martha. Dar ador Skims! Cred că au un scop bine difinit, dar eu nu-i port. Eu port doar costume de baie Eres pe sub haine! Oare o să se supere Kim Kardahian pe mine?! Nu, nu cred că o să se supere. Știe că eu nu port Skims!”, a conchis Martha Stewart.

foto - ShutterstockRecente

4 rihanna profimedia 0421395391 jpg jpeg
James Bond, Daniel Craig jpeg
Gordon Ramsay jpeg
Tori Spelling foto  Shutterstock jpg
Cindy Crawford jpg
Gwyneth Paltrow, Chris Martin jpg
OCC Elixirul Dragostei UNITER jpg
LENNY KRAVITZ  UNTOLD 2024 (1) jpeg
eclipsa foto  Shutterstock jpg
Nationala Feminina de Fotbal jpg
Angelina Jolie și Shiloh jpeg
Elizabeth Hurley foto  Instagram jpg
moarte jpg
Ben Affleck, JLo jpg
Jessica Simpson foto  Shutterstock jpg
Printesa Diana jpeg
Luna foto  Shutterstock jpg
Noul Nostradamus Instagram jpg
vedetă pe covorul roșu foto  Shutterstock jpg
Tori Spelling, Dean McDermott jpg