Michael Jackson a fost incinerat în secret? Iată posibilul motiv!

Regele Pop s-a stins din viață pe 25 iunie 2009, dar a rămas la fel de celebru chiar și după moarte. Un subiect dezbătut acum intens e despre ce s-a întâmplat după decesul lui – a fost incinerat sau îngropat?

5 michael jackson jpg jpeg

Fanii regretatului megastar au adus în prim plan un subiect macabru – ce s-a întâmplat cu rămășițele lui Michael Jackson după ce acesta și-a dat ultima suflare în urmă cu aproape 15 ani?

Pe 7 iulie 2009, la mai puțin de o lună după dispariția lui MJ, cântărețului i s-a adus un omagiu televizat. Milioane de fani din întreaga lume au urmărit ceremonia funerară emoționantă și au putut vedea coșciugul lui Michael îmbodobit cu buchete de flori. După ceremonie, se știa că Jackson a fost îngropat în cel mai prestigios cimitir din California. Însă acum au apărut tot felul de zvonuri că megastarul ar fi fost incinerat, de fapt. Care să fi fost motivul?

Moartea lui Michael Jackson a cauzat multă durere în rândul admiratorilor săi din întreaga lume. Având în vedere faima imensă de care se bucura cântărețul, dar și toate controversele care au apărut în ultima perioadă din viața sa, cu procesele intentate acestuia și acuzațiile de pedofilie la care a fost supus, nu-i de mirare că familia sa și-a dorit să facă tot ce le stătea în putință pentru a-i proteja rămășițele lui Michael. Revista Rolling Stone a dezvăluit că coșciugul lui Jackson nici măcar nu trebuia să apară în cadrul ceremoniei televizate, însă s-a decis în ultimul moment să fie introdus pe scenă.

Conform informațiilor oficiale, în septembrie 2009, Michael Jackson a fost, în sfârșit, depus în Forest Lawn Memorial Park din Glendale, California, într-un mausoleum închis. Forest Lawn este un cimitir cu reguli stricte, care nu permite fanilor celebrităților înmormântate acolo să-și viziteze idolii decedați sau să vandalizeze locul din cauza durerii mari suferite odată cu pierderea acestora.

Nu e nimic exagerat în dorința familia lui MJ de a-i proteja rămășițele umane, având în vedere că anumiți vizitatori de-ai lui Elvis Presley au încercat să fure rămășițele acestuia. Asemenea incident l-a determinat pe tatăl lui Elvis să-l mute pe Regele Rock & Roll în Graceland.

Zvonurile actuale legate de Michael Jackson au de-a face cu incinerarea acestuia. Fanii megastarului cred că artistul a fost incinerat și că cei trei copii ai lor poartă cenușa tatălui lor la gât, susține Daily Mail.

Totuși ce spune certificatul de deces al lui Michael? Că vedeta a fost îngropată în Forest Lawn. Este ilegal ca directorii cimitirului să mintă cu privire la informațiile trecute în actul de deces al oamenilor. În plus, sora artistului, Janet Jackson, și copiii acestuia au fost zăriți la cimitir în diverse ocazii. Credeți că ar vizita un sicriu gol?!

foto - InstagramRecente

femeie insarcinata jpg
Beyonce jpg
Coperta revista Click! pentru femei Nr 5 jpeg
Jennifer Lopez jpg
Cros caritabil Alerg pentru mama Sursa foto ADRA si AMiCUS jpg
nuntă indiană foto  Shutterstock jpg
Copiii vedetelor jpg
Medicover foto Dan Malureanu 0503 JPG
Nativii acestor 3 zodii vor avea noroc in anul Dragonului de Lemn Sursa foto shutterstock 560312692 jpg
Horoscop jpg
femeie și bărbat în pat foto  Shutterstock jpg
Mel B jpg
Shogun serial jpg
vedetă cu câine foto  Shutterstock jpg
Martha Stewart foto  Shutterstock jpg
Blake Lively, Ryan Reynolds jpg
Japonia jpg
Kourtney Kardashian jpg
Harry Styles foto  Shutterstock jpg
Taylor Swift cântăreața foto  Shutterstock jpg