Nunta anului 2024 are un cod vestimentar de nouă pagini!

Anant Ambani și Radhika Merchant se vor căsători abia în iulie, însă nu s-au uitat la bani când a venit vorba despre celebrarea de dinainte de nuntă, care va avea loc weekendul acesta.

image

Cei doi viitori miri provin din cele mai bogate familii indiene, motiv pentru care „nunta anului 2024” va fi cum n-a mai văzut nimeni vreodată. 21 de chef-i au fost anagajați să-i hrănească pe cei 1000 de invitați, care vor participa la petrecerea ce va avea loc în Jamnagar, în acest weekend.

Printre invitații de seamă se numără și câțiva dintre cei mai influenți oameni din lume, precum Bill Gates, Mark Zuckerberg și Hillary Clinton. Viitoarea mireasă, Anant Ambani, are 29 de ani și este fiica miliardarului Shri Viren Merchant, iar viitorul mire, Radhika Merchant, are 28 de ani și este fiul cel mic al lui Mukesh Ambani, cel mai bogat om din India, care are o avere de 110 de miliarde de dolari.

În ceea ce privește ținutele invitaților, acestea trebuie să respecte un cod vestimentar amănunțit scris. Vineri, toată lumea se va aduna pentru a servi un cocktail acasă la părinții viitoarei mirese, în timpul zilei de sâmbătă li s-a cerut invitaților să poarte încălțări confortabile, pentru simplul motiv că vor vizita centrul mirelui de animale salvate din sălbăticie. Seara, toată lumea va purta ținute strălucitoare.  

Iar duminica, fiecare se va prezenta în ceva „casual chic” pentru a vizita Tusker Trails, adică zona din împrejurimi. În ultima seară de sărbătorire a nunții ca urma la vară, invitații vor purta veștminte tradiționale.

The Times susține că Rihanna va fi artista care îi va distra pe invitați pe întreaga perioadă a weekendului, împreună cu muzicianul Diljit Dosanjh.

După ce au primit invitația la pre-celebrarea nunții, mia de oameni adunată în weekend la petrecerea de trei zile a primit un cod vestimentar întins pe nouă pagini, care acoperă toate activitățile care vor începe mâine și se vor sfârși duminică seara și ce gen de ținute trebuie să aibă invitații.

Presa locală ne informează că invitații vor zbura cu avionul și se vor deplasa, de asemenea, cu feribotul, și că aceștia nu vor putea avea la ei mai mult de trei valize. National News relatează că toți invitații vor avea acces la servicii de spălat hainele pe toată perioada weekendului. De asemenea, aceștia vor avea la dispoziție machiori și coafeze pentru a se aranja înainte de fiecare activitate inclusă în program.

The Times of India declară că bucătarii pregătesc nu mai puțin de 2.500 de preparate din bucătăria japoneză, mexicană și thailandeză. Invitații vor avea la dispoziție 75 de opțiuni pentru micul dejun și 225 și, respectiv, 275 de opțiuni pentru prânz și, respectiv, cină.

Nici nu ne putem gândi cum va arăta nunta din iulie, dacă pregptirile pentru ceremonia nupțială sunt atât de minuțioase și de costisitoare!

foto - Shutterstock



Recente

MAGIC IN THE AIR jpg
Hailey Bieber jpg
Tom Cruise i a interzis lui Nicole Kidman 1  foto   Shutterstock jpg
Ryan Reynolds și Blake Lively jpeg
Esta TerBlanche  foto   Shutterstock jpg
Brad Pitt  foto   Shutterstock jpg
Kate Middleton jpeg
Care sunt complexele tale fizice in functie de zodie  Sursa foto shutterstock 526923172 jpg
Chitaristul trupei The Rolling Stones jpg
Jessie J jpg
Kim Kardashian, copii jpeg
Palatul Buckingham  foto   Shutterstock jpg
Brigitta Gheorghe, de la muzica la arta culinara 1  Sursa foto arhiva personala jpg
Barbosu  Sursa foto arhiva personala jpg
The Simpsons  foto   Imdb jpg
Mirosuri pe care cainii le resping jpg
Spune mi zodia ta si vei afla ce nuanta de ruj te pune in evidenta  Sursa foto shutterstock 2477758069 jpg
loialitate jpg
ben affleck jennifer lopez infidelitate contract prenupțial  Sursa Foto   Shutterstock jpg
caine jpg