Nunta anului 2024 are un cod vestimentar de nouă pagini!

Anant Ambani și Radhika Merchant se vor căsători abia în iulie, însă nu s-au uitat la bani când a venit vorba despre celebrarea de dinainte de nuntă, care va avea loc weekendul acesta.

image

Cei doi viitori miri provin din cele mai bogate familii indiene, motiv pentru care „nunta anului 2024” va fi cum n-a mai văzut nimeni vreodată. 21 de chef-i au fost anagajați să-i hrănească pe cei 1000 de invitați, care vor participa la petrecerea ce va avea loc în Jamnagar, în acest weekend.

Printre invitații de seamă se numără și câțiva dintre cei mai influenți oameni din lume, precum Bill Gates, Mark Zuckerberg și Hillary Clinton. Viitoarea mireasă, Anant Ambani, are 29 de ani și este fiica miliardarului Shri Viren Merchant, iar viitorul mire, Radhika Merchant, are 28 de ani și este fiul cel mic al lui Mukesh Ambani, cel mai bogat om din India, care are o avere de 110 de miliarde de dolari.

În ceea ce privește ținutele invitaților, acestea trebuie să respecte un cod vestimentar amănunțit scris. Vineri, toată lumea se va aduna pentru a servi un cocktail acasă la părinții viitoarei mirese, în timpul zilei de sâmbătă li s-a cerut invitaților să poarte încălțări confortabile, pentru simplul motiv că vor vizita centrul mirelui de animale salvate din sălbăticie. Seara, toată lumea va purta ținute strălucitoare.  

Iar duminica, fiecare se va prezenta în ceva „casual chic” pentru a vizita Tusker Trails, adică zona din împrejurimi. În ultima seară de sărbătorire a nunții ca urma la vară, invitații vor purta veștminte tradiționale.

The Times susține că Rihanna va fi artista care îi va distra pe invitați pe întreaga perioadă a weekendului, împreună cu muzicianul Diljit Dosanjh.

După ce au primit invitația la pre-celebrarea nunții, mia de oameni adunată în weekend la petrecerea de trei zile a primit un cod vestimentar întins pe nouă pagini, care acoperă toate activitățile care vor începe mâine și se vor sfârși duminică seara și ce gen de ținute trebuie să aibă invitații.

Presa locală ne informează că invitații vor zbura cu avionul și se vor deplasa, de asemenea, cu feribotul, și că aceștia nu vor putea avea la ei mai mult de trei valize. National News relatează că toți invitații vor avea acces la servicii de spălat hainele pe toată perioada weekendului. De asemenea, aceștia vor avea la dispoziție machiori și coafeze pentru a se aranja înainte de fiecare activitate inclusă în program.

The Times of India declară că bucătarii pregătesc nu mai puțin de 2.500 de preparate din bucătăria japoneză, mexicană și thailandeză. Invitații vor avea la dispoziție 75 de opțiuni pentru micul dejun și 225 și, respectiv, 275 de opțiuni pentru prânz și, respectiv, cină.

Nici nu ne putem gândi cum va arăta nunta din iulie, dacă pregptirile pentru ceremonia nupțială sunt atât de minuțioase și de costisitoare!

foto - ShutterstockRecente

Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele jpg
Coperta Click! pentru femei Nr 8 2024 jpg
4 rihanna profimedia 0421395391 jpg jpeg
James Bond, Daniel Craig jpeg
Gordon Ramsay jpeg
Tori Spelling foto  Shutterstock jpg
Cindy Crawford jpg
Gwyneth Paltrow, Chris Martin jpg
OCC Elixirul Dragostei UNITER jpg
LENNY KRAVITZ  UNTOLD 2024 (1) jpeg
eclipsa foto  Shutterstock jpg
Nationala Feminina de Fotbal jpg
Angelina Jolie și Shiloh jpeg
Elizabeth Hurley foto  Instagram jpg
moarte jpg
Ben Affleck, JLo jpg
Jessica Simpson foto  Shutterstock jpg
Printesa Diana jpeg
Luna foto  Shutterstock jpg