„Pare murdar, de parcă miroase urât!‟ Leonardo DiCaprio, criticat de o chelneriță

Fosta chelneriță Jordan Emanuel a ținut să spună lumii întregi că n-a fost impresionată cu stilul vestimentar al marelui actor, atunci când l-a întâlnit.

image

Vedeta din „The Winter House” a declarat că l-a servit pe câștigătorul Oscarului de câteva ori și că Leonardo DiCaprio părea un om al străzii, nicidecum un superstar hollywoodian când a intrat în clubul de noapte în care lucra ea. Prezentă în podcastul „Virtual Reali-Tea” de pe Page Six, vedeta de 31 de ani și-a amintit de perioada în care lucra într-un club de noapte, în care actorul era client fidel.

„Se îmbracă de parcă miroase urât și m-am gândit că e nebunie curată să faci așa ceva”, a dezvăluit Jordan referindu-se la perioada în care l-a întâlnit față în față pe unul dintre cei mai mari actori ai generației sale.

Vedeta de reality show a ținut să clarifice că starul filmului „Titanic” – care a fost zărit de curând la Art Basel în Miami – „miroase bine”, doar că dă impresia că miroase urât pentru că, pur și simplu „arată ca și cum ar fi murdar”.

Întrebată dacă ar fi interesată de burlacul de la Hollywood, fosta chelneriță a răspuns pe loc că un potențial partener pentru ea „trebuie să arate curat”. Încercând să dea un exemplu de haine care păreau că erau murdare și urât mirositoare pe Leonardo, Emanuel a spus că era vorba despre „uniforma” actorului – eternul tricou obișnuit, care pare prea purtat, și pantalonii lui scurți care par militari și purtați în exces.  

image

„Bun, păi ce să vă spun?! E vorba despre șosete ca ale mele, dar care nu sunt drăguțe, ci șosete albe, ca de tenis, niște încălțări sport foarte vechi și murdare, pantaloni scurți crem, un tricou alb lăbărțat și fără formă și șapca de baseball”, a detaliat fosta chelneriță care l-a servit pe DiCaprio de mai multe ori.

În ciuda stilului său vestimentar neatractiv, Jordan a recunoscut că Leo este „drăguț” și o persoană „plăcută”. Doar că nu atrăgătoare, din cauza alegerilor vestimentare deloc flatante pe care le face.

Jordan nu a specificat unde anume l-a întâlnit pe marele actor, dar ea a lucrat în trecut în calitate de chelneriță la Socialista Cipriani, un club privat din New York, frecventat de superstar și de alte celebrități de rangul lui.

foto - ShutterstockRecente

Kourtney Kardashian jpg
Harry Styles foto  Shutterstock jpg
Taylor Swift cântăreața foto  Shutterstock jpg
Sofia Vergara foto  Shutterstock jpg
JA jpg
Bradley Cooper și Beyonce jpg
Pisicile negre aduc ghinion Ce tari le considera norocoase Sursa foto shutterstock 700014673 jpg
David Beckham foto  Instagram jpg
Nunta Meghan Markle, Printul Harry jpg
Christie Brinkley jpg
Regele Charles jpg
kanye west foto  Instagram jpg
Beyoncé jpg
Adele 1 jpg
Melania Trump jpg
DDR03557 png
eveniment seara (1) jpg
Ryan Gosling și Eva Mendes foto  Shutterstock jpg
Vedete jpg
Familia Regala jpg