Promisiunea Reginei Camilla care îi aduce simpatii. „Este o adevărată regină‟

Regina Camilla a Marii Britanii, în vârstă de 76 de ani, a luat o decizie radicală în ceea ce privește stilul său vestimentar. Sătulă de critici, soția Regelui Charles al III-lea a făcut o promisiune care îi aduce simpatii! 

image

De când formează un cuplu cu actualul Rege al Marii Britanii, aspectul Camillei Parker a fost adesea dezbătut în presa internațională. Unii au considerat că se îmbracă bine, în timp ce alții au criticat-o pentru alegerile sale vestimentare, uneori, nepotrivite vârstei sale. I-au fost aduse critici și în ceea ce privește purtarea blănurilor naturale, de altfel, un subiect cu impact etic și ecologic. Prin urmare, Regina Camilla a luat o decizie radicală și a spus „da” ecologismului! 

Regina Camilla renunță la blănurile naturale!

Cunoscută pentru stilul său clasic și elegant, Regina Camilla a Marii Britanii obișnuia să își evidențieze ținutele cu ajutorul accesoriilor, așa cum sunt pălăriile din blană naturală. De acum înainte, însă, soția Regelui Charles al III-lea nu va mai putea fi văzută purtându-le! 

Citește și acest articol: Regina Camilla are păpușă făcută după asemănarea ei. Îi seamănă?

Într-un comunicat, Regina Camilla a anunțat că va renunța să mai achiziționeze de acum înainte blănuri naturale:

„Este o adevărată regină, fiind alături de cei 95% dintre britanicii care refuză să poarte blană de animale. (...) Este corect ca monarhia britanică să reflecte valorile britanice prin recunoașterea faptului că blănurile nu mai au loc în societatea noastră, iar folosirea blănurilor de urs de către Ministerul Apărării pentru căciulile gărzilor regale să fie din ce în ce mai absurdă și mai deplasată”, a transmis Ingrid Newkirk, reprezentant al organizației PETA (People fot the Ethical Treatment of Animals).  

Astfel, Regina Camilla îi calcă pe urme fostului monarh al Marii Britanice, regretata Regina Elisabeta a II-a, care făcuse această schimbare, în anul 2019, în stilul său vestimentar.  

Vezi și acest articol: Ce se întâmplă cu Regina Camilla dacă Regele Charles al III-lea moare înaintea ei 

Nu se știe, însă, ce va face Regina Camilla cu blănurile pe care deja le deține. De-a lungul timpului, ea a fost văzută purtând diferite obiecte vestimentare din blană naturală - de la pălării și până la paltoane, asta până în luna martie, când a fost văzută la un eveniment purtând o pălărie din blană artificială. 

Sursă foto: Pinterest  Recente

p 7 Joe Biden WC jpg
Angelina Jolie tatuaje jpg
Cantaretul Usher jpg
Albert Einstein jpg
Printesa Diana jpg
Blonda de la Drept jpeg
Nativii care gestioneaza bine banii Sursa foto shutterstock 2425256631 jpg
Oprah: Eşecul este un bun profesor dacă ştii să înveţi din el jpeg
Printesa Diana a murit în 1997 la numai 36 de ani jpeg
The Beatles Shutterstock jpg
Prince foto  Shutterstock jpg
Francoise Hardy Foto  Grand Prix jpg
Shakira jpeg
Oprah jpg
Kim Kardashian jpg
celine dion jpg
Chris Martin jpg
kanye west foto  Instagram jpg
Kylie Minogue jpg
Naomi Campbell jpg