Rita Ora, „nesatisfăcută” de foștii ei iubiți. Ea l-a cerut de bărbat pe soțul ei!

Faimoasa cântăreață a vorbit despre trecutul ei amoroas „colorat” și a recunoscut că a fost „întotdeauna nesatisfăcută” de partenerii pe care i-a avut până să-l cunoască pe soțul ei.

image

Vedeta de 33 de ani s-a măritat cu regizorul Taika Waititi în cadrul unei ceremonii nupțiale secrete, ce-a avut loc în august 2022, după ce încălcase tradiția și s-a așezat într-un genunchi pentru a-l cere în căsătorie pe iubitul ei de-atunci.

Nunta Ritei Ora n-a fost confirmată de celebrul cuplu decât abia anul trecut, când cântăreața nu s-a mai putut abține și a spus, în paginile revistei Grazia, că „am comis-o fără nicio pregătire”.

Rita Ora a ținut să menționeze că ani la rând a simțit că nu se afla în relația sentimentală potrivită și că, atunci când avea 20 și ceva de ani, a cunoscut o perioadă „nebunească”. Însă, atunci când l-a întâlnit pe Taika (48 de ani), totul a devenit minunat, vedeta și-a dat seama că lucrurile erau „exact așa cum trebuia” și s-a simțit „în siguranță” alături de el.  

„Viața mea amoroasă a fost… colorată, ca să mă exprim eufemistic. Eram super activă când aveam vreo 20 și ceva de ani, voiam să simt că trăiesc și că mintea mea are trează la tot și toate. Ceea ce nu-mi plăcea deloc e că cei din jurul meu puneau toată responsabilitatea pe umerii mei, atunci când își doreau să se simtă într-un anumit fel. Era, de fiecare dată, un dezastru. Mă simțeam tot timpul nesatisfăcută, așa eram atunci…”, a ținut să ne explice Rita Ora.

Rita și Taika au devenit un cuplu în martie 2021, însă, înainte de a-și cunoaște soțul, vedeta a bifat numeroase relații cu nume celebre din showbiz, de la Bruno Mars, de care s-a îndrăgostit la prima vedere la numai 18 ani, la Rob Kardashian, DJ-ul Calvin Harris, muzicianul Andrew Watt și fiul creatorului de modă Tommy Hilfiger, Ricky.

image

Cântăreața s-a mai iubit și cu actualul partener de viață al Rihannei, A$AP Rocky, cu actorul Andrew Garfield, dar și cu actualul soț al lui Kourtney Kardashian, rockerul Travis Barker. Dar, abia când l-a întâlnit pe regizorul care i-a devenit soț, a știut că povestea lor de amor va fi pe viață.

foto - ShutterstockRecente

Zodii ai caror nativi sunt atenti la detalii Sursa foto shutterstock 2039710754 jpg
Traditii la nunta jpg
Chris Pine arată diferit jpg
Prințesa Roz foto  Shutterstock jpg
mașină foto  Shutterstock jpg
copil speriat foto  Shutterstock jpg
Dannii Minogue Instagram jpg
Sophie Turner și Joe Jonas foto  Shutterstock jpg
Rumer Willis foto  Shutterstock jpg
Regina Camilla a Marii Britanii jpg
Christina Applegate jpg
Shania Twain, Jon Bon Jovi foto  Shutterstock jpg
Celebritati jpg
Whitney Houston foto  Shutterstock jpg
Meghan Markle si fiica ei jpg
Olivia Munn și John Mulaney foto  Shutterstock jpg
Madonna jpg
să vorbim de vorbă  Oana & Ion jpg
Cindy Crawford Shutterstock jpg
respiratie pe gura jpg