Snoop Dogg este un tată strict. Fiica lui conduce o mașină modestă

Până la vârsta de 52 de ani, Snoop Dogg a strâns zeci de milioane de dolari în conturi, însă este exigent în ceea ce privește modul în care gestionează banii. Rapperul i-a făcut cadou fiicei sale, Cori, o mașină modestă și a învățat-o o lecție importantă! 

image

Averea mare reprezintă un avantaj al copiilor de vedete, însă nu și pentru odraslele lui Snoop Dogg, care nu beneficiază de sume mari de bani din partea rapperului. Când a sosit momentul ca artistul să-i cumpere o mașină fiicei sale, Cori, el nu a ales un bolid luxos, în ciuda faptului că aceasta este o alegere normală printre celebrități. 

Într-un videoclip postat pe contul ei de TikTok, fiica lui Snoop Dogg a explicat că, deși tatăl ei este bogat și duce un stil de viață confortabil, pentru ea nimic din toate acestea nu contează. Cori a povestit că prima mașină pe care tatăl ei i-a cumpărat-o a fost una modestă spre deosebire de brandurile de mașini cu care circulă copiii celebrităților. Prin acest gest, Snoop Dogg și-a dorit să o învețe să aprecieze lucrurile care i se oferă, indiferent de ce va primi în viață: „Mă simt binecuvântată”, a spus Cori despre educația primită de la tatăl ei. 

Citește și: Snoop Dogg are un record demn de Guiness Book. A fost premiat pentru cel mai mare cocktail din lume 

Din căsnicia cu Shante Broadus, care rezistă de 27 de ani, Snoop Dogg are trei copii, pe Corde, în vârstă de 29 de ani și Cordell, de 27 de ani, precum și pe Cori, care are 24 de ani, iar dintr-o relație anterioară pe Julian, în vârstă de 25 de ani. Într-un interviu acordat lui Ellen DeGeneres în 2007, rapperul a recunoscut că este un părinte strict: „Sunt un tată dificil. Filosofia mea este să le aleg ceea ce au nevoie. Mereu aștept mai multe de la ei pentru că ei sunt foarte buni”, a spus cântărețul, care a recunoscut într-un alt interviu din anul 2015, pentru „Today” că relația lui cu copiii este una specială: „Relația pe care o am cu copiii mei este mai importantă decât orice. Este o relație de prietenie. Se bazează pe faptul că sunt tată, mentor și prieten”, a spus el. 

Sursă foto: Pinterest Recente

Zodii ai caror nativi sunt atenti la detalii Sursa foto shutterstock 2039710754 jpg
Traditii la nunta jpg
Chris Pine arată diferit jpg
Prințesa Roz foto  Shutterstock jpg
mașină foto  Shutterstock jpg
copil speriat foto  Shutterstock jpg
Dannii Minogue Instagram jpg
Sophie Turner și Joe Jonas foto  Shutterstock jpg
Rumer Willis foto  Shutterstock jpg
Regina Camilla a Marii Britanii jpg
Christina Applegate jpg
Shania Twain, Jon Bon Jovi foto  Shutterstock jpg
Celebritati jpg
Whitney Houston foto  Shutterstock jpg
Meghan Markle si fiica ei jpg
Olivia Munn și John Mulaney foto  Shutterstock jpg
Madonna jpg
să vorbim de vorbă  Oana & Ion jpg
Cindy Crawford Shutterstock jpg
respiratie pe gura jpg