Sportul şi dieta te ajută să-ţi atingi ţinta într-un timp mai scurt. Mai mult, orice greşeală din timpul antrenamentului şi dietei te pot împiedica să obţii un corp tonifiat, aşa cum îţi doreşti tu. Dacă vei fi conştientă de acestea, atunci vei putea să le eviţi şi să obţii rezultatele dorite mult mai devreme.

Iată care sunt greşelile care te împiedică să ai un corp tonifiat:

Nu incluzi în dietă suficiente proteine

Proteina joacă un rol important în obţinerea unui corp tonifiat. Majoritatea oamenilor se concentrează pe scăderea numărului de calorii consumate, dar renunţă la alimentele care sunt sursă de proteine. Masa musculară are nevoie de aminoacizi pentru a se recupera, repara şi construi muşchii. În acest sens, mănâncă o cantitate mai mare de produse care conţin proteine.

Consumi prea multe superalimente

Nu ar trebui să mănânci superalimente într-un mod excesiv chiar dacă sunt scăzute în calorii. De exemplu, avocado conţine o cantitate mare de calorii. Aşa că aduni o cantitate mai mare de calorii fără să îţi dai seama, ele ajungând să fie depozitate ca grăsimi. Recomandate este să se consume superalimentele cu moderaţie.

Nu bei suficientă apă

Cantitatea potrivită de apă este importantă pentru a tonifia corpul. Dacă nu bei suficientă apă, atunci ajungi să suferi de deshidratare. Deshidratarea provoacă oboseală şi scăderea ratei metabolismului şi provoacă, de asemenea, poftă pentru alimente nesănătoase, bogate în grăsimi. Mai mult, corpul nu îşi va reveni dacă nu bei suficientă apă.

Practici aceleaşi exerciţii

Dacă continui să faci acelaşi set de exerciţii nu obţii rezultatele dorite. Este necesar să combini exerciţiile în fiecare zi. Antrenamentul cu intensitate mare şi mică, asociat, te ajută să obţii un corp tonifiat.


Credit foto: www.womenshealthmag.com