Ca să nu obosească în timpul acţiunii,optaţi pentru aceste poziţii pentru ca stimularea clitoridiană să fie una firească,pasională şi să nu se transforme într-o corvoadă.  

5 poziţii sexuale pe care bărbaţii le adoră

Cu genunchii la piept

Această poziţie este o variantă a poziţiei misionarului,pentru că tu stai pe spate şi el este deasupra ta. Din această poziţie îţi duci genunchii la piept.

El se sprijină cu mâinile pe picioarele tale şi ţi le îndepărtează uşor,ca să te penetreze şi să-ţi stimuleze clitorisul. Este solicitantă această poziţie,dar merită tot efortul ambilor parteneri.

Tu deasupra lui,în ritm alert

Iubitul tău o să adore această poziţie pentru că îţi vede trupul şi sânii în toată splendoarea. El stă în poziţia de şezut,sprijinit,iar tu te aşezi peste el şi îţi „masezi“ clitorisul de abdomenul său.

Sex cu femeia deasupra:8 sfaturi pentru o experienţă fierbinte

O mişcare alertă,sus-jos,te va ajuta să intri rapid în starea orgasmică. Iar când penisul lui îţi va penetra corpul,senzaţiile de plăcere vor fi uriaşe.

Pe la spate,penisul are dublu rol

Din poziţia culcată,pune sub bazinul tău 2-3 perne care să-ţi ridice vaginul cât se poate de mult,în funcţie de cât îţi poţi arcui spatele. El te va cuprinde cu coapsele si,în timp ce penisulintră profund în trupul tău,scrotul îţi „gâdilă“ vaginul,oferindu-ţi plăcere maximă.