Probabil că nu te-ai gândit niciodată la felul de cafea pe care îl preferi în fiecare dimineaţă. Unii dintre noi bem acelaşi tip de cafea de ani de zile.S-ar putea să existe mai multe în această poveste. Un studiu recent a examinat o mie de băutori de cafea, trăsăturile şi tipurile de personalitate asociate cu preferinţele lor. Au existat câteva asemănări între cei care beau acelaşi tip de cafea, ceea ce a dezvăluit o perspectivă mai profundă asupra alegerilor pe care le facem. Aşadar, rămâne o singură întrebare: ce spune cafeaua preferată despre tine?

Cafea neagră

Preferi să păstrezi lucrurile simple. Eşti de şcoală veche, răbdător, liniştit, eficient. Ai nevoie de o cafea rapidă. Atenţie, însă, poţi deveni uşor copleşit şi trebuie să faci un pas înapoi din când în când. Eşti simplu şi-ţi plac lucrurile clare. Cei din jurul tău spun că eşti un om de încredere. S-ar putea să fiţi oarecum serios, dar îţi faci întotdeauna treaba.

Espresso

Ai calităţi de lider, un om care ştie cum să facă lucrurile. Eşti direct, treci repede la subiect, eşti mereu în mişcare şi trăieşti pentru termenele limită. Calendarul tău este plin şi eşti mereu în grabă. Ştii cum să obţii ceea ce vrei şi eşti mereu gata să ajungi unde ţinteşti. Nu uita să-ţi păstrezi o zi pe săptămână pentru a încetini ritmul.

Cafea decofeinizată

Ca băutor de cafea, îţi place să deţii controlul. Poţi fi chiar etichetat ca perfecţionist şi sănătatea este foarte importantă pentru tine. De asemenea, poţi fi prea sensibil şi un adept al regulilor.

Latte