Frunze de măslin cu extract de la Herbageticareduce colesterolul,scade tensiunea arterială,glicemia şi este un bun antiinfecţios.

Extractul de frunze de măslin are următoarele acţiuni:

-distruge direct viruşii şi bacteriile din tubul digestiv,dar şi de pe traiectul urinar şi respirator.

-penetrează celulele deja infectate şi blochează replicarea viruşilor

-stimulează răspunsul imun la apariţia oricărui microb invadator

-distruge protozoarele,bacteriile şi alte microorganisme care produc toxiinfecţiile alimentare

-întăreşte membrana celulară,făcând celulele sănătoase mai puţin vulnerabile la infecţii.

Administrare:De regulă,se iau 1-2 capsule de trei ori pe zi. Persoanele care au variaţii mari ale glicemiei vor lua câte 1 capsulă,la 4-6 ore pe timpul zilei,iar înainte de culcare vor lua alte două capsule. O cură cu acest produs durează 30-60 de zile,după care se face o pauză de 14-21 zile,după care administrarea se poate relua.

Precauţii:În cazul persoanelor care au calculi biliari (poate provoca migrarea acestora). Se administrează cu prudenţă femeilor însărcinate sau care alăptează.


MAI POŢI ÎNCERCA ŞI:

 

Anticolesterol de la Herbageticascade valorile colesterolului total,reduce proporţia de colesterol „rău” (LDL),creşte proporţia de colesterol „bun” (HDL),scade trigliceridele,este antioxidant.

Administrare:De regulă,se iau 1-2 capsule de trei ori pe zi. O cură durează între 30 şi 90 de zile,în funcţie de necesităţi,fiind urmată de 10-21 de zile de pauză,după care administrarea se poate relua.

Precauţii:Se administrează cu prudenţă în timpul sarcinii. În cazul diabeticilor insulinodependenţi,administrarea se va face sub supraveghere medicală.

 

Campanie susţinută de: