Fii punctuală

Gândeşte-te în felul următorul-dacă nici ţie nu îţi place să aştepţi pe cineva,de ce ţi-ai face partenerul să aştepte? În cazul în care îţi este imposibil să ajungi la timp,cel mai bine este să-l suni şi să-i spui că ajungi un pic mai târziu.

Alege-ţi ţinuta cu atenţie

În primul rând,este important să te simţi bine în hainele pe care ai ales să le porţi la prima întâlnire,însă acordă atenţie câtorva detalii. Dacă vrei să nu trasmiţi semnale greşite,evită să porţi bluze transparente sau foarte decoltate ori fuste prea scurte. În caz contrar,partenerul tău ar putea crede că eşti interesată mai mult de o relaţie bazată pe sex.

Flirtează cu el

Dacă te simţi atrasă de el,nu ezita să îi arăţi puţin câte puţin că îl placi şi că te simţi bine în compania lui. Aşadar,flirtează cu el,zâmbeşte-i şi fă-l să râdă. Cu siguranţă te va plăcea dacă vei avea o atitudine pozitivă.

Ascultă-l

În timp ce îţi povesteşte despre viaţa lui,evită să stai cu ochii pe ceas sau să răspunzi la mesaje pe telefon. Altfel,îi vei da de înţeles că nu eşti interesată de ceea ce îţi spune. În cazul în care trebuie neapărat să răspunzi la telefon,spune-i că este ceva urgent şi că termini imediat.

Oferă-te să plăteşti partea ta de consumaţie

Chiar dacă dă semne că ar vrea să plătească el toată consumaţia,oferă-te să plăteşti şi tu o parte din ea. Astfel,îi vei arăta că eşti o persoană independentă,care nu aşteaptă favoruri din partea celorlaţi.