Îţi doreşti un abdomen plat şi ai nevoie de un plan bine pus la punct pentru a-l avea? Abdomentul plat se formează în primul rând cu o alimentaţie corectă şi săracă în calorii. Apoi, pentru ca rezultatul să fie complet, se recomandă exerciţiile fizice.

1.Ai grijă ce alimente consumi

Cel mai important pas în formarea unui abdomen plat este acela de a consuma mai puţine calorii în raport cu cele pierdute prin activitatea fizică depusă. În acest mod, elimini grăsimea depusă în exces pe abdomen.

Având în vedere că abdomenul plat se face în bucătărie, atenţie mare la alimentaţie. Încearcă să consumi multe legume, fructe, cereale integrale.

2.Măreşte masa musculară

Din bucătărie se ajunge direct la sală, unde trebuie lucrat abdomentul cu o serie de exerciţii. Cu ajutorul unui antrenor sau cu puţină documentare, efectuează exerciţiile corecte pentru formarea abdomentului dorit. Antrenamentul cardio face rezultatele să apară fără întârziere.

3.Renunţă la zahăr

Zahărul este inamicul unei cure de slăbire şi de cele mai multe ori, grăsimea se depune chiar pe abdomen. Astfel, dacă scopul tău este un abdomen plat, încearcă să reduci sau chiar să renunţi la consumul de dulciuri sau alimente care au un conţinut ridicat de zahăr.

Drumul către un abdomen plat poate să fie unul scurt sau lung, în funcţie de dorinţa ta de schimbare dar şi de perseverenţă. Dacă eşti hotărâtă să ajungi la rezultatul dorit, ai făcut deja primul pas spre reuşită.

Sursa foto: besthealthmag.ca