Stridiile

Stridiile sunt considerate a fi cele mai cunoscute afrodisiace naturale. Graţie cantităţii mare de zinc pe care o conţin, consumul acestora ajută la sporirea fertilităţii. Potrivit celor mai recente studii s-a constatat că stridiile conţin şi aminoacizi, utili pentru producţia hormonilor sexuali.

Ardeiul iute

Folosit pentru a da savoare preparatelor, ardeiul iute poate fi utilizat cu succes şi pentru condimentarea vieţii sexuale. Ajută la eliberarea endorfinelor şi stimulează circulaţia, fiind recomandat în cazul disfuncţiilor erectile. Pentru a obţine efectele dorite, ardeiul iute trebuie inclus în dieta zilnică.

Avocadoul

Energia şi libidoul sunt cruciale pentru a menţine pasiunea în cuplu. Avocadoul, plin de minerale, Omega-3 şi vitamina B, te ajută să îţi îmbunătăţeşti starea de spirit şi îţi furnizează foarte multă energie. Potrivit celor de la Universitatea din Illinois, din California, acest fruct păstrează sc ânteia în dormitor datorită nivelului ridicat de vitamina E, care are rolul de a menţine organismul tânăr.

Bananele

Datorită enzimei pe care o conţine- bromelina, atât producţia de testosteron, cât şi nivelul energiei cresc, graţie potasiului şi a vitaminei B. Bananele ajută şi la eliberarea serotoninei – hormonul fericirii, calmând sistemul nervos şi dând o stare de bună dispoziţie.

Mierea

Este un afrodisiac excelent, cu efect tonic şi stimulează puternic secreţiile glandelor sexuale. Se recomandă consumul a 2 linguriţe pe zi. Nu trebuie consumată încălzită, deoarece îşi pierde din valorile sale curative, enzimele fiind distruse la temperaturi mai mari de 45 de grade Celsius. Pentru creşterea libidoului, cea mai bună miere este cea de salcâm, de floarea soarelui sau cea de pădure, cea mai bogată în vitamine şi minerale.