Sunt solitare

Mai bine să fii singură decât într-o companie proastă! Viaţa îţi arată că cele mai frumoase întâmplări pot avea loc şi atunci când eşti singură şi că fericirea nu este condiţionată de o anumită persoană. Dacă eşti o fire solitară, nu trebuie să îţi faci griji în privinţa experienţelor de viaţă, căci ele se vor derula exact când te aştepţi mai puţin.

Au un defect

Dacă observă că o femeie inabordabilă este singură de foarte multă vreme, bărbaţii se grăbesc să tragă concluzia că persoana respectivă are un defect, care a împiedicat-o, de-a lungul timpului, să îşi găsească pe cineva. Drept urmare, o vor cataloga ca fiind o ciudată şi o vor exclude din cercul lor social. În caz că treci printr-o situaţie similară, încearcă să nu acorzi importanţă criticilor.

Sunt îngrijorate că nu îşi vor găsi alesul

Această părere preconcepută aparţine mai mult femeilor adversare decât bărbaţilor. Asta pentru că numai o femeie s-ar putea gândi că rivala ei preferă să stea singură până îşi va găsi un bărbat care să se ridice la nivelul aşteptărilor sale. Dacă ai întâlnit astfel de persoane, debarasează-te complet de ele înainte ca energia lor negativă să îţi strice dispoziţia.

Caută pe cineva anume

Dacă eşti o femeie singură, asta nu înseamnă neapărat că eşti în căutare de un anumit bărbat. Poate consideri că nu e cel mai bun moment să te îndrăgosteşti şi vrei să mai aştepţi, poate nu ai avut norocul să întâlneşti persoana potrivită sau poate pur şi simplu ai nevoie de mai multă libertate. E important să cauţi ceea ce te face fericită, nu şi omul din spatele ei.

Sunt incomplete

Poate cea mai amuzantă dintre concepţii este aceasta potrivit căreia dacă nu eşti încă într-o relaţie, nu te simţi confortabil cu tine însăţi. Din păcate, de cele mai multe ori se întâmplă exact opusul, adică partenerii unui cuplu se pot simţi constrânşi dacă nu se potrivesc iar persoanele singure îşi găsesc fericirea în lucrurile simple, care le conferă un confort psihologic.

Sursă foto: www.rula.co.id