Au obiceiuri şi ritualuri speciale

Cuplurile care se iubesc foarte mult ajung să aibă anumite ritualuri şi obiceiuri speciale. Acestea creează o legătură specială între parteneri, care rămân împreună foarte mulţi ani după căsătorie.

Au vise şi obiective comune

Dacă vă înţelegi foarte bine înseamnă că aveţi foarte multe lucruri în comun. Nu este nimic mai plăcut decât să vezi doi oameni care se completează unul pe celălalt, se ajută, se sacrifică, se sprijină, reuşind să treacă împreună peste toate obstacolele.

Discută despre sentimentele pe care le au

Este normal să vorbeşti cu partenerul despre ceea ce simţi, însă nu cu toţii o facem. Într-o zi în care partenerul tău este foarte tăcut devii îngrijorată. Mai mult, crezi că el a păţit ceva, că se ascunde de tine, lucru pe care poate nu îl vezi prea bine. Situaţia stă cu totul altfel la partenerii care îşi împărtăşesc problemele.

Râd foarte des

Dacă nu îţi aminteşti când ai râs ultima dată din toată inima, atunci relaţia voastră nu este într-o stare bună. Cu totul altfel stau lucrurile la persoanele care se iubesc cu adevărat. Ei zâmbesc mereu, petrec timp împreună şi nu au nevoie de un anumit motiv pentru a se vedea. O relaţia sănătoasă are nevoie de zâmbete şi de râsete, pe lângă altele.

Îşi plănuiesc viitorul

Dacă simţi că eşti pregătită să îţi petreci restul vieţii alături de partenerul pe care-l ai şi chiar plănuiţi să vă căsătoriţi, atunci sunteţi pe drumul bun. Să formezi o relaţie cu bărbatul pe care-l iubeşti este cel mai frumos lucru.    


Credit foto: www.davidbach.com