Iată care sunt lucrurile pe care nu trebuie să le faceţi niciodată într-o relaţie:

Să pretinzi că îţi plac lucrurile pe care le urăşti de fapt

Este foarte important să rămâi mereu tu, chiar şi atunci când eşti într-o relaţie nouă. Spunând că îţi place ceva ce urăşti, doar pentru că partenerului tău îi place, nu te ajută cu adevărat nici pe tine, nici pe el. Aşadar, fie că este vorba de un stil de muzică, de un anumite fel de mâncare sau de un sport, nu pretinde că-ţi place doar ca să-i faci lui pe plac.

Să îţi fie frică să ceri spaţiu

Dacă ai nevoie de puţin timp,spune-i! Nu trebuie să te simţi obligată să staţi mereu împreună sau să îl incluzi pe partener în hobby-urile tale. Dacă vrei să-ţi petreci seara vizionând un film sau citind o carte, fă-o. La urma urmei, toţi oamenii au nevoie de puţin timp pentru ei înşişi, chiar dacă se află într-o relaţie.

Să renunţi la prieteni

Acest aspect este foarte important. Este minunat să ai pe cineva alături, dar este foarte important să-ţi ţii alături şi prietenii. Poate fi destul de tentant să petreci majoritatea timpului liber cu noul tău prieten, dar asigură-te că le oferi şi amicilor atenţie. Ei sunt mereu lângă tine, indiferent de situaţie.

Să eziţi să-ţi spui părerea

Ai o părere despre ceva? Vrei să spui ceva de câteva zile? Vorbeşte cu partenerul tău. Vorbeşte-i de fiecare dată când simţi nevoia, fără să-ţi fie frică de ce o să creadă ceilalţi sau el. Vorbeşte despre ce simţi, cum te simţi – nu ai nimic de pierdut. Cu cât vă veţi cunoaşte mai bine încă de la începutul relaţiei, cu atât mai bine.

Să te schimbi

Aici ne referim la schimbarea pe care multe femei o fac încă de la început pentru a fi pe placul partenerului. Este adevărat că fiecare om se schimbă de-a lungul vieţii, dar cea care ne schimbă este experienţa. Dacă acea persoană te place, te va aprecia pentru ceea ce eşti tu, pentru felul în care arăţi şi pentru modul în care gândeşti. Important este să vă înţelegeţi, să vă respectaţi, să vă iubiţi!


Credit foto: www.yourtango.com