Iată ce ar trebui să faci în noul an:

Găseşte-ţi un nou hobby

Caută un hobby care să te ajute să te dezvolţi personal. Activităţi ca pictura, dansul, înotul te ajută să-ţi petreci timpul liber calitativ şi, eventual, să cunoşti noi oameni cu care să legi prietenii. De asemenea, aranjamentele florale, desenul, caligrafia sau confecţionarea de bijuterii (handmade) pot deveni oportunităţi de afaceri.

Învaţă o limbă străină

Pe lângă a-i impresiona pe cei din jur, să ştii că cunoaşterea mai multor limbi străine îţi oferă un avantaj în carieră şi, dacă nu ştiai, viitorul poate fi unul promiţător în cazul în care cunoşti limbi străine căutate pe piaţă. În plus, doar imaginează-ţi, dacă înveţi coreeana, îţi poţi găsi un loc de muncă în Coreea de Sud şi  să te uiţi la filme coreene fără să ai nevoie de traducerea în engleză.

Călătoreşte mai mult

Scrie pe o foaie care sunt locurile în care ţi-ai dori să ajungi. Fiecare călătorie este un alt pas, o experienţă în care înveţi mai multe despre cultura respectivă, despre stilul de viaţă a altor oameni. Alege să vizitezi o ţară sau un oraş în fiecare anotimp. Vei fi surprinsă de beneficiile pe care le are călătoria.

Fă-ţi mai mulţi prieteni

Este timpul să-ţi extinzi cercul de prieteni. Ieşi din casă, socializează cu prietenii prietenilor tăi, renunţă la mediul online. Mergi la adunări în care sunt oameni de toate categoriile, pleacă în excursii cu persoane pe care nu le cunoşti.

Riscă mai mult

Renunţă să mai spui: Ce va fi dacă....! Asumă-ţi riscuri în fiecare zi, fă ceva ce nu ai mai făcut şi pe care ţi-ai dorit de mult timp să-l faci, practică sporturi extreme etc. Ai grijă de tine şi de viaţa ta, bucurându-te de tot ce te înconjoară şi devenind o persoană care explorează totul la maxim.


Credit foto: www.cosmo.ph