Ingrediente: biscuiţi cu nucă de cocos

Mai citeşte şi: Deliciu de weekend: tort cu căpşuni şi fistic

200 g unt 82% grăsime 

2 gălbenuşuri 

100 g de zahăr pudră 

1 plic zahăr vanilat 

250 g făină 

50 g fulgi de cocos 

1 vârf cuţit sare 

1 vârf cuţit praf de copt 

150 ml lapte rece

Mai citeşte şi:  5 reţete fabuloase cu fructe: cireşe, vişine, zmeură, căpşuni

Mixează untul moale cu sarea, cu zahărul pudră şi cu cel vanilat până ce obţii o cremă.

Adaugă cele două gălbenuşuri şi mixează energic. 

Încorporează făina amestecată cu fulgii de cocos şi cu praful de copt. 

Ai grijă să nu amesteci intens, altfel biscuiţii nu vor mai fi la fel de fragezi. 

Adaugă laptele rece, puţin câte puţin, până la obţinerea unei consistenţe cremoase.  

Fixează cuptorul la 165 °C. Pune aluatul pentru biscuiţi într-un poş

 la care ai ataşat un varf cu deschizătura stelată. 

Formează biscuiţii într-o tavă acoperită cu hârtie de copt. 

E important ca toţi să aibă aproximativ aceeaşi grosime. 

Lasă-i 15-20 de minute până ce devin aurii

 

Mai citeşte şi: Cum să faci cea mai bună îngheţată de casă

Sursa foto: Shutterstock