Bezelele

Dacă îţi plac aceste mici fursecuri pufoase,atunci te numeri printre persoanele care sunt timide dincolo de uşile dormitorului. Eşti dezinhibată doar atunci când ai mare încredere în partener şi nu eşti deloc amatoare de aventuri de o noapte.Ţii la intimitatea ta şi nu vorbeşti anumite lucruri nici cu cele mai bune prietene.

Jeleurile sub formă de fructe

Atunci când eşti compatibilă din punct de vederesexualcu o anumită persoană,nu te-ai mai da jos toată ziua din pat. Nu îţi plac şedinţele de sex rapide,ci,dimpotrivă,îţi place să leneveşti între aşternuturi,în braţele persoanei iubite,în timp ce vă descoperiţi unul pe altul şi,mai ales,să aflaţi ce anume vă provoacă plăcere.

Îngheţata

Ai oviaţă sexualăactivă şi consideri că intimitatea joacă un rol important într-o relaţie. Nu laşi ca rutina să-şi găsească locul în viaţa ta sexuală,aşadar eşti mereu deschisă la propuneri de noi poziţii sexuale şi de jocuri care să vă aducă pe amândoi pe culmile plăcerii.

Bomboane învelite în ciocolată

Precum ciocolata,aşa te topeşti şi tu de plăcere în braţele persoanei iubite. Urmăreşti o relaţie de lungă durată şi atunci când l-ai găsit pe el,eşti fidelă şi faci tot ce-ţi stă în putere ca şi el să fie fericit. Eşti o persoană romantică,iar cinele la lumina lumânărilor,îmbrăcată în lenjerie intimă sexy, sunt un lucru aşteptat cu nerăbdare de amândoi.

Bomboanele de ciocolată

Prietenii te ştiu drept o persoană  veselă şi amuzantă,dar,dincolo de uşile dormitorului,îţi place să-ţi domini partenerii. Adori escapadele erotice şi îţi plac partidele de sex violente,dar în care tu să deţii controlul.