Aproximativ 93% din informaţiile pe care le transmitem şi pe care le decodificăm sunt cele non-verbale. Felul în care îţi foloseşti vocea,tonul,ritmul vorbirii,distanţa la care te poziţionezi faţă de partener,felul în care te îmbraci,gesturile faţă de propria persoană,poziţia corpului sunt mult mai importante decât ceea ce transmiţi verbal,susţine psihoterapeutul Livia Căciuloiu. Consideri că limbajul tău non-verbal nu mai este cel de altădată şi că gesturile tale nu mai sunt suficient de tandre? Încearcă să le îmbunătăţeşti,pentru că în felul acesta îl poţi recuceri.

Iată cum îl faci să te iubească din nou:

1. Cum îl faci să te iubească din nou - Arată-te interesată de ce îi face plăcere

Bărbaţilor nu le place să fie neglijaţi,nici chiar atunci când preocupările lui nu semnifică mare lucru. Dimpotrivă,atât timp cât te vei arăta interesată de hobby-urile lui,el se va simţi important. E bine să întreţii conversaţii pe teme care îi fac plăcere şi astfel îi vei trezi interesul faţă de comunicarea dintre voi doi.

2. E timpul pentru o schimbare

De cât timp nu ţi-ai mai cumpărat o haină nouă,nu ai mai trecut pe la coafor sau nu ţi-ai făcut unghiile? Poate că e timpul să te reinventezi. Dacă nu ai obişnuit până acum să te machiezi,ce-ai zice să încerci acum? De asemenea,îţi poţi aranja părul diferit sau chiar poţi opta pentru o tunsoare care să te avantajeze. În plus,o ţinută sexy poate stârni interesul de altădată al partenerului tău.

3. Cum îl faci să te iubească din nou - Petreceţi mai mult timp împreună

Chiar dacă activităţile zilnice nu vă permit să vă relaxaţi unul lângă altul,alegeţi o zi pe săptămână pe care să v-o dedicaţi. De exemplu,puteţi merge la un film,la plimbare în parc sau să rămâneţi doar voi doi acasă pentru a vă redescoperi sentimentele. Găteşte-i mâncarea preferată,desfaceţi o sticlă cu vin. Readu-i aminte de momentele în care v-aţi îndrăgostit şi de clipele cele mai frumoase care v-au unit.

Citeşte şi: 3 gesturi prin care-ţi dovedeşte că te iubeşte