Britney Spears își îngrijorează apropiații! „Bea prea mult‟, iar un fost pușcăriaș îi dictează viața

Cine o urmărește pe Britney Spears pe rețelele de socializare poate observa cât de mult s-a schimbat. Cândva, era o prezență admirabilă în industria muzicală, însă acum se afișează în ipostaze bizare. Inclusiv apropiații artistei sunt îngrijorați de starea ei! 

image

De când a ieșit de sub tutela tatălui, Britney Spears pare că se bucură mai mult ca niciodată de libertate! Pe contul ei de Instagram, artista stârnește tot felul de controverse din cauza filmulețelor pe care le postează. Ea se lasă filmată în ipostaze bizare - fie este semidezbrăcată, fie apare cu semne vizibile de violență fizică pe corp sau în stare de ebrietate. Odată s-a filmat dansând cu două cuțite de bucătărie! 

„Bea prea mult” 

Apropiații lui Britney Spears sunt îngrijorați de starea cântăreței, pe fondul informațiilor că ar „bea prea mult” și că i-ar fi permis actualului iubit, Paul Soliz, să-i conducă viața, anunță „Mirror”. Mai mult, Britney ar fi și consumatoare de substanțe interzise, menționează publicația.

Persoanele din jurul lui Britney Spears se tem că artista ar putea fi plasată sub o tutelă, deoarece pare că nu are grijă de starea ei de sănătate. O sursă apropiată a declarat că a renunțat să își mai ia medicamentele pentru sănătatea mintală. 

Citește și acest articol: Britney Spears suferă de acatizie? Cât de gravă e tulburarea mintală

Britney Spears se iubește cu un fost pușcăriaș 

Comportamentul straniu al cântăreței ar fi început cu mult timp în urmă, însă apropiații consideră că de când se află într-o relație cu Paul Soliz starea ei s-ar fi agravat. Recent, artista a avut nevoie de ajutorul paramedicilor după ce s-a speculat că iubitul ei ar fi agresat-o fizic în timp ce se aflau la un hotel din Los Angeles. Deși artista a dezmințit informațiile, spunând că s-ar fi lovit la gleznă, ea a fost fotografiată în timp ce părăsea hotelul speriată, îmbrăcată doar într-o pereche de pantaloni scurți, cu o pătură pe umeri și cu o pernă pe care o strângea în brațe. 

Citește și acest articol: Războiul lui Britney Spears cu mama ei. Vrea s-o dea afară din propria casă! 

image

Potrivit „Daily Mail”, Paul Soliz a început relația cu Britney Spears în timpul căsniciei cu Nicole Mancilla, o femeie de 36 de ani, cu care are cinci copii. Bărbatul mai are „cel puțin” cinci copii din relații anterioare. 

De profesie antrenor de fitness, Paul Soliz are antecedente penale care includ mai multe acuzații, infracțiuni și contravenții, inclusiv tulburarea liniștii publice, conducerea fără permis, punerea în pericol a copiilor săi și vânzarea de substanțe interzise. Mai mult, în anul 2000, a fost condamnat pentru deținerea ilegală a unei arme de foc, anunță „Daily Mail”. 

Britney Spers și Paul Soliz s-au cunoscut după ce cântăreața l-a angajat pe bărbat în urmă cu un an să-i facă curățenie în vila ei din California.

Sursă foto: Pinterest, Shutterstock / Sursă video: Youtube  Recente

p 7 Joe Biden WC jpg
Angelina Jolie tatuaje jpg
Cantaretul Usher jpg
Albert Einstein jpg
Printesa Diana jpg
Blonda de la Drept jpeg
Nativii care gestioneaza bine banii Sursa foto shutterstock 2425256631 jpg
Oprah: Eşecul este un bun profesor dacă ştii să înveţi din el jpeg
Printesa Diana a murit în 1997 la numai 36 de ani jpeg
The Beatles Shutterstock jpg
Prince foto  Shutterstock jpg
Francoise Hardy Foto  Grand Prix jpg
Shakira jpeg
Oprah jpg
Kim Kardashian jpg
celine dion jpg
Chris Martin jpg
kanye west foto  Instagram jpg
Kylie Minogue jpg
Naomi Campbell jpg