Un artist cunoscut a ajuns la spital după o noapte de beție cu Tom Jones

Nu i-a făcut față lui Tom Jones! Un artist internațional, care a cântat de câteva ori și în România, a ajuns la spital după o noapte în care a consumat alcool cu cel căruia i se mai spune și „Sir Sex Bomb‟. Despre cine este vorba? 

image

Tentațiile sunt mari în industria muzicală, iar cântărețul Tom Jones, cunoscut pentru piesa „Sexbomb‟, cunoaște acest aspect. Nu de puține ori, el a recunoscut public că a consumat alcool, în special în perioada de vârf a carierei sale, respectiv în anii ’60-’70! 

Tom Jones (84 de ani) a făcut eforturi pentru a scăpa de acest obicei nociv pentru sănătate, însă un coleg din industria muzicală a dezvăluit că artistul, deși a trecut de o vârstă înaintată, încă bea băuturi alcoolice. Mai mult decât atât, nu oricine îi poate face față! 

Citește și acest articol: Medicii avertizează: „Vă rugăm să nu consumați alcool în timp ce vă aflați în avion!” Ce efecte are? 

Beția cu Tom Jones l-a băgat în spital! 

Îi știi piesele, poate că l-ai văzut și în concertele live din România, dar te-ai fi gândit că a ajuns la spital după ce a petrecut prea mult cu Tom Jones? Este vorba despre solistul trupei The Script, Danny O’Donoghue, care a recunoscut că nu putut să țină pasul cu interpretul piesei „She’s A Lady‟. 

image

Danny O’Donoghue l-a cunoscut pe Tom Jones în anul 2012, când ambii făceau parte din juriul „The Voice‟, alături de Will.I.Am și Jessie J. Între cei doi s-a legat o relație de prietenie, însă asta nu l-a împiedicat pe Danny O’Donoghue să recunoască public că Tom Jones îl întrece la consumul de alcool!

El a povestit într-un interviu că într-o seară au consumat multă șampanie în timp ce erau cazați într-un hotel din Manchester. De fiecare dată când terminau o sticlă de șampanie, Tom Jones cerea alta, până când au ajuns să consume alcool timp de șase ore, anunță „Mirror‟. 

Când s-a trezit a doua zi, solistul trupei The Script a ajuns la Urgență, deoarece se confrunta cu tulburări ale ritmului cardiac: „Nu știam ce se întâmplă, așa că m-am dus la spital. Am avut fibrilație atrială din cauză că am băut șampanie timp de șase ore. A fost vina mea pentru că ar fi trebuit să nu mai beau‟, a spus el. 

Vezi și acest articol: Cum recunoști și fibrilația atrială 

Fibrilația atrială este o tulburare comună a ritmului cardiac. Această problemă poate fi declanșată de consumul de alcool și provoacă o frecvență cardiacă neregulată, adesea anormal de rapidă.  

Sursă foto: Pinterest Recente

Dakotta Fanning, Tom Cruise foto  Shutterstock jpg
Kim Kardashian foto  Shutterstock jpg
Becoming Karl Lagefeld  Karl Lagerfeld Pierre Berge jpg
Jennifer Aniston, Lisa Kudrow jpeg
92 Nostalgia 2023 Day4 Vali 09586 jpg
DIMITRIVEGAS 1x1 png
Click! Pentru Femei jpeg
femeie seducătoare foto  Shutterstock jpg
Dolly Parton si Beyonce jpg
Christina Applegate jpeg
Sofia Vergara, Griselda Blanco jpg
Kevin Costner foto  Shutterstock jpg
Rupert Murdoch cu soția lui foto  News Corp jpg
alcool la bordul avionului jpg
Miley Cyrus jpg
cruce Shutterstock jpg
Adele jpg
nuntă foto  Shutterstock jpg
Forma labelor pisicii ii dezvaluie personalitatea Sursa foto shutterstock 1886101987 jpg
Bella si Gigi Hadid jpg