Victoria Beckham a împlinit 50 de ani și arată impecabil. Cum reușește?

Pe 17 aprilie, Victoria Beckham a împlinit 50 de ani, vârstă pe care nu o arată. Vedeta este într-o formă fizică de excepție, iar noi îți spunem care îi sunt secretele. 

image

Fosta membră a formației Spice Girls iese din casă doar dacă arată impecabil, așa că nu se sfiește să recunoască că are multe secrete de frumusețe. Vedeta este foarte activă pe contul ei de Instagram, unde își prezintă rutina de sport și trucurile pentru îngrijirea pielii!  

Face sport zilnic 

Pentru o condiție fizică bună, este nevoie de multă mișcare, iar Victoria Beckham este conștientă de acest aspect. În fiecare dimineață, își respectă rutina de antrenament și aleargă câte 5 kilometri:

„În mod normal, când mă trezesc fac jumătate de antrenament, cam o oră, trezesc copiii, le dau micul dejun, îi duc la școală, când mă întorc, mai fac o oră de sport, duș, apoi merg la serviciu‟, a povestit vedeta despre rutina ei într-un interviu pentru revista „Elle‟. 

Cum își îngrijește pielea? 

Victoria Beckham își respectă cu seriozitate rutina pentru îngrijirea pielii. Ea folosește produse din gama proprie, „Victoria Beckham Beauty‟, cum sunt cremele hidratante, și își face de cinci ori pe săptămână masaj facial. 

Are o dietă strictă 

Victoria Beckham are și o dietă strictă. De altfel, este cunoscută printre apropiații ei că obișnuiește să mănânce aceleași feluri de mâncare. Ea urmează un regim sărac în carbohidrați, dar bogat în legume și fructe. De asemenea, foarte importante în dieta vedetei sunt grăsimile sănătoase, cum ar fi peștele gras și nucile.

Victoria Beckham pune accent și pe hidratare, de aceea bea multă apă, evită consumul de alcool și preferă băuturile sănătoase, în special smoothie-urile proteice și băutura care conține ghimbir proaspăt, lămâie, piper negru, turmeric și apă, benefică pentru slăbit și imunitate.

Citește și: Victoria Beckham își surprinde prietenii cu dieta ei: „N-am văzut-o vreodată să mănânce ceva” 

Nu o sperie trecerea timpului! 

Cu ocazia împlinirii vârstei de 50 de ani, Victoria Beckham a postat în mediul online un mesaj prin care a dat de înțeles că trecerea timpului nu o sperie. Din contră, vedeta a dezvăluit că este fericită pentru cine este astăzi și a ținut să-i mulțumească familiei sale pentru susținere: 

„Mă simt incredibil de binecuvântată că am atins această vârstă. Binecuvântată, dar și împlinită și profund mulțumită. Nu este vorba doar despre locul în care sunt ca femeie, ci despre cât de departe au ajuns brandurile mele de modă și frumusețe. Ambiția mea a fost să le fac pe femei să simtă că sunt cea mai bună variantă a lor. Pentru mine, asta înseamnă că am încredere în instinctul meu. Eu cred că pot fi o vedetă pop, o mamă, o soție, un desginer. Am visat măreț, apoi și mai măreț. Crede în tine, mai întâi, apoi toți te vor urma. Și dacă ești cu adevărat norocos vei găsi pe cineva care crede în tine chiar mai mult decât tine. David Beckham, îți sunt recunoscătoare pentru dragostea și sprijinul tău necondiționat și pentru copiii noștri frumoși.” 

Sursă foto: Instagram @victoriabeckahm  Recente

mașină foto  Shutterstock jpg
copil speriat foto  Shutterstock jpg
Dannii Minogue Instagram jpg
Sophie Turner și Joe Jonas foto  Shutterstock jpg
Rumer Willis foto  Shutterstock jpg
Regina Camilla a Marii Britanii jpg
Christina Applegate jpg
Shania Twain, Jon Bon Jovi foto  Shutterstock jpg
Celebritati jpg
Whitney Houston foto  Shutterstock jpg
Meghan Markle si fiica ei jpg
Olivia Munn și John Mulaney foto  Shutterstock jpg
Madonna jpg
să vorbim de vorbă  Oana & Ion jpg
Cindy Crawford Shutterstock jpg
respiratie pe gura jpg
Elon Musk foto  Shutterstock jpg
Angelina Jolie și copiii ei foto  Shutterstock jpg
Britney Spears foto  Shutterstock jpg
Kim Kardashian Instagram jpg