Reţetă de post: Chiftele de năut

1 74115 original jpg jpeg

În zilele de post, prepară aceste chiftele năut cu pătrunjel. Nici nu vei băga de seamă că nu au carne!

Ai nevoie de

500 g năut

1 ceapă

4 căţei de usturoi

4 linguri făină

1 linguriţă coriandru

pătrunjel

sare

piper

ulei,pentru prăjit

50 g pesmet

Pentru servit

salată verde

castraveţi

ridichi

Cum se prepară

Înmoi năutul peste noapte,a doua zi îl scurgi şi-l fierbi în apă cu sare 45-60 de minute. Pui năutul în blendar,adaugi ceapa,usturoiul,făina şi condimente după gust. Omogenizezi până când obţii o pastă,apoi adaugi pătrunjelul tocat.

Formzi cu mâna umedă chifteluţe,le treci prin pesmet şi le prăjeşti în ulei încins,pe ambele părţi,până când se rumenesc. Le scoţi pe şervete de hârtie pentru a se absorbi excesul de ulei. Le serveşti pe pat de legume tăiate.



Recente

Prajitura poloneza  Sursa foto shutterstock 1935242111 jpg
clickpentrufemei ro jpg
femeie în casă  foto   Shutterstock jpg
Deshidratare jpg
femeie ca o regină foto   Shutterstock jpg
mască de față  foto   Shutterstock jpg
Ginkgo biloba  Sursa foto shutterstock 1767278624 jpg
Fibrom uterin jpg
Mira jpg
Cozonac impletit  Sursa foto shutterstock 266611979 jpg
Minitarte aperitiv  Sursa foto shutterstock 43811440 jpg
Cum poți realiza bijuterii handmade unice jpg
Pulpa de miel in foitaj  Sursa foto shutterstock 1661084821 jpg
Insecte in baie  jpg
femeie care mănâncă salată  foto   Shutterstock jpg
Oua umplute  Sursa foto shutterstock 1936397476 jpg
pasca fara aluat reteta selgros jpg
Cozonac cu nuca si stafide  Sursa foto shutterstock 257974991 jpg
Cele mai bune cereale pentru micul dejun  Sursa foto shutterstock 429528310 jpg
Curatenie de Paste jpg