Atunci ai şansa de a fi premiat la Gala Participării Publice,organizate de către Centrul de Resurse pentru Participare Publică,în data de 10 noiembrie 2011.

Luni,10 octombrie,este ultima zi până la care te poţi înscrie sau poţi recomanda o poveste care arată că “se poate”. Poţi face acest lucru prin completarea formularului pe care îl găseşti pe site-ul www.ce-re.ro. Cazurile înscrise se pot referi fie la cetăţeni/organizaţii cu iniţiativă,fie la autorităţi publice care au implicat cetăţenii în procesul decizional. Adevărul Holding susţine Gala Premiilor pentru Participare Publică,aflată la a treia ediţie,pentru al doilea an consecutiv.

Poveşti de succes

Printre premianţii de anul trecut s-au aflat şi Elena Miclea,de la Sos Infertilitatea,care a reuşit să schimbe o lege,oferind femeilor infertile şansa de a face gratuit prima fertilizare in vitro,şi Tanţa Zinati,care a Salvat a salvat de la distrugere parcul Emil Gârleanu.  Poveştile lor sunt cunoscute cititoarelor noastre,pentru că Elena Miclea şi Tanţa Zinati sunt două dintre câştigătoarele Galei 10 femei excepţionale,organizate de către Click! Pentru femei în mai 2011.

Citeşte aicipovestea Elenei Micleaşi cea a Tanţei Zinati.

Cum te înscrii Gala Premiilor Participării Publice?

Pasul 1:Descarcă şi completează formularul de înscriere de aici:http://www.ce-re.ro/upload/Formular_inscriere_G3P2011.pdf.

Dacă ai nelămuriri poţi consulta Ghidul G3P:http://www.ce-re.ro/upload/Ghid%20Inscriere_G3P2011.pdf

Pasul 2:Trimite formularul la depozite@ce-re.ro,prin fax la numărul 031 1050 755 sau prin poştă la adresa Str. Petru Maior nr. 9,sector 1,Bucureşti. Toate proiectele înscrise rămân în baza de date “Depozitul de poveşti de succes”,accesibilă oricui este interesat,pe site-ul CeRe www.ce-re.ro