Este secretos

Partenerul tău pleacă de lângă tine când îi sună telefonul, se opreşte din a scrie mesaje când intri în cameră, îşi şterge istoricul convorbirilor? Acestea sunt primele semne care ar trebui să îţi trezească suspiciuni, mai ales dacă el obişnuia să fie ca o carte deschisă la începutul relaţiei voastre.

Nu mai comunică

Când un bărbat este interesat de o altă femeie, acesta se îndepărtează de iubita oficială şi nu mai discută cu ea despre problemele sale de serviciu. De asemenea, nu mai vine stresat acasă, ceea ce ar putea să înseamne că altcineva îl linişteşte şi îi oferă un echilibru.

A devenit mai critic

Un bărbat care înşală e posibil să nu-şi mai privească partenera cu aceeaşi admiraţie ca la început, făcându-i reproşuri şi comparând-o constant cu amanta. Mai mult, dacă constaţi că dintr-o dată iubitul tău se supără când critici o prietenă comună sau începe să o menţioneze des în discuţiile voastre, atunci este un semn clar că ar putea avea o afinitate aparte pentru persoana respectivă.

Este nemulţumit

În cazul în care îţi spune că ceva nu mai funcţionează cum trebuie în relaţia voastră, nu-l ignora. E posibil să încerce să pregătească terenul înainte de a-ţi da vestea că vrea să se despartă de tine. Spune-i că tu nu eşti de aceeaşi părere şi invită-l la o discuţie serioasă ca să te clarifice.

E mai interesat de tehnologie

Deşi înainte nu suporta să stea prea mult timp pe telefon şi cu atât mai mult să îşi verifice frecvent notificările de pe reţelele sociale, partenerul tău nu mai lasă telefonul din mână de la o vreme. Acordă atenţie acestei schimbări, pentru că există posibilitatea să comunice cu o a treia persoană. Platformele digitale facilitează relaţiile extraconjugale, fiind mai uşor de ascuns.


Sursa foto: ludovica.opopular.com.br