Îşi schimbă profilul sau poza de Facebook

Da, poate părea ceva total insignifiant, dar, de fapt, lucrurile nu stau chiar aşa. Potrivit psihologilor specializaţi în terapie de cuplu, dacă iubitul sau soţul tău a avut în perioada relaţiei o fotografie cu voi doi la profil şi decide să o schimbe cu una în care apare doar el, atunci acesta ar putea fi un semn că ceva urmează să se întâmple cu relaţia voastră.

Stă tot timpul pe telefon

Dacă atunci când sunteţi împreună preferă să stea pe telefon şi te ignoră complet e clar că în relaţia voastră lucrurile nu stau chiar bine.

E apatic

Ori te câte ori îi reproşezi ceva el devine indiferent şi dezinteresat în a rezolva conflictul dintre voi. Acesta este un alt indiciu că a renunţat la voi. În plus, va refuza constant să discute despre problemele voastre pentru că, de fapt, ştie şi simte că nu mai are de ce să le rezolve, decizia de a vă despărţi fiind, pentru el, deja luată.

Nu mai e la fel de disponibil

Dacă la începutul relaţiei te căuta şi voia să petreceţi cât mai mult timp împreună, atunci când dorinţa de a vă despărţi apare, iubitul tău se va comporta ca şi cum ar fi singur. Va petrece mai mult timp cu prietenii, nu-ţi va răspunde la telefon şi va face tot posibilul pentru a se distanţa cât mai mult de tine.

Evită anumite teme de discuţie

Vrei să vă faceţi planuri de viitor, de petrecere a vacanţelor împreună, iar el evită cu obstinaţie subiectul? Acesta este un alt indiciu că vrea să te părăsească, fiind doar o chestiune de timp discuţia despre separare.

Sursa foto: robertbiu.com