Fustele sub sau deasupra de genunchi sunt perfecte pentru stilul casual şi cel formal. Dar iată care sunt fustele clasice pe care o femeie trebuie să le aibă în garderoba sa:

Fusta skaterAcest model de fustă este versatil şi se pretează oricărui tip de ţinută. Poate fi luată cu un pulover sau un top la stilul casual. Dar,dacă vrei s-o incluzi în ţinuta office,aceasta se potriveşte de minune cu o cămaşă albă sau crem,la care alegi ca accesoriu un colier la baza gâtului.

Fusta midiFusta midi se fixează pe talie şi are lungimea până sub genunchi sau până la gleznă, aspect care o face un articol vestimentar versatil, putând fi îmbrăcată la mai multe ocazii. Cel mai bun mod de-a purta fusta midi este cu un top mai scurt,în scopul de a evidenţia talia. De asemenea, poate fi luată cu o cămaşă, un pulover, maletă sau tricou.

Fusta plisatăAsociată în mod tradiţional cu uniformele şcolare, fusta plisată este cunoscută pentru pliurile sale. În timp ce fustele cu pliurile mai groase îţi amintesc de perioada adolescenţei, cele care au cutele subţiri dau un aer de contemporaneitate, şi sunt la modă în sezonul cald. Poţi alege fustele ”acordeon” de lungime maxi şi de nuanţe pastel, pe care le poţi lua cu un top sau cămaşă. În plus, acum sunt la modă aceste fuste dar din piele.

Fusta în linie ACea mai tradiţională fustă şi care trebuie să se regăsească în garderoba feminină este fusta în linie A,care are lungimea până deasupra de genunchi. Aceasta poate fi alegerea pentru stilul casual,dar şi office,şi se asortează cu alt articol vestimentar de preferat cu dungi şi într-o singură culoare. Cu o astfel de ţinută arăţi elegantă,plus că este perfectă pentru femeile care au corpul în formă de pară,deoarece pune accentul pe talie.

Fusta creionAcest model de fustă este purtat mai mult de femeile care fac parte din mediile profesionale. Arată foarte elegant,este perfectă pentru ţinuta office şi întâlnirile de business. În plus,poate fi purtată de femeile de toate tipurile de corp,excepţie făcând cele care au formă de pară.

Fusta maxiFusta maxi se găseşte într-o varietate de stiluri şi ţesături. Este un model de fustă extrem de versatil şi se potriveşte femeilor înalte. În funcţie de material,fusta maxi poate fi strânsă sau mai largă,care curge pe corp,motiv pentru care poate fi îmbrăcată în orice moment din zi şi la orice ocazie,pentru că este elegantă şi clasică în acelaşi timp.

Credite foto: glamradar.com