Fiecare set conţine o cremă de faţă şi 10 măşti speciale pentru îngrijirea tenului!

Preparatele cosmetice pe care le vei găsi la DermaglinNU conţin substanţe de sinteză sau ingrediente artificiale. În schimb,au în compoziţie uleiuri esenţiale extrase din plante provenite din agricultură BIOşi Argila Verde Cambriana.

Argila verde este folosită de mii de ani în cosmetica naturală,acasă,în saloanele de înfrumuseţare sau în compoziţia cremelor şi măştilor. Acoperă toate problemele pielii,de la acnee,la sănătatea scalpului şi a părului,fără să neglijeze redarea fermităţii bustului ori a unei siluete supple.

Proprietăţile absorbante ale argilei sunt de-a dreptul uimitoare. Ea îndepărtează toate substanţele şi microorganismele toxice de la nivelul pielii. Este antiseptică şi antibiotică,are putere mare de regenerare a pielii,ceea ce o face cel mai de succes remediu în problemele tenului acneic. Absoarbe şi reglează secreţia de sebum,fără a agresa epiderma,are acţiune de cicatrizare şi calmare în tratarea problemelor tenului normal,mixt,gras

Tratamentul corect,care dă rezultate reale şi durabile,presupune aplicarea unei măşti de două ori pe săptămână,timp de cel puţin  o lună,pentru tratare,folosirea îndelungată pentru întreţinerea rezultatelor.

Preţ abonament 12 luni – 69 lei

Cum te abonezi:

-          Online,la http://abonamente.adevarul.ro

-          Prin virament bancar,în contul S.C. Zirkon Media SRL deschis la BCR,suc. Theodor Pallady,nr. cont. RO 14 RNCB 0089 0037 2253 0001 (cod fiscal RO 14163415)

-          Prin SMS: trimite 2 SMS-uri la 7468(cost 8 EURO/SMS fara TVA) cu textul FEMEI

Pentru informaţii abonamente@zirkonmedia.rosau 0730 190 899(L-V intre 09.00 – 18.00)*în limita stocului disponibil de 100 de seturi.

 

 Premiile sunt oferite de Dermaglin.

 Mai multe detalii despre produsele Dermaglin şi promoţia 1+1 gratis la toate măştile,găsiţi pe www.edermaglin.ro

*în limita stocului disponibil de 100 de seturi pentru abonamentele contractate în perioada 7-21 decembrie 2012.