BERBEC

Intervalul începe destul de brutal,prin complicarea tuturor relaţiilor,prin reproşuri la toate nivelurile şi lipsă de comunicare. Situaţia financiară este complicată,bugetul la pământ,dar cel mai tare vă deranjează reacţiile partenerului de cuplu,ce s-a înstrăinat definitiv. Exagerări şi excese.

TAUR

Partenerul de cuplu vă „condamnă” că nu aţi rezolvat din timp problemele profesionale şi acum aţi devenit foarte pesimistă,pusă în faţa unor complicaţii fără precedent. Cu ajutorul senzualităţii dv. reuşiţi să rezolvaţi situaţia din cuplu,dar problemele de serviciu chiar nu aveţi cum să le anihilaţi.

GEMENI

Colaboratorii vă critică de zor,dar nu au totuşi curaj să renunţe la dv. Nu mai aveţi timp pentru partenerul de cuplu,iar relaţia amoroasă începe să cam scârţâie,tocmai când aveaţi mai multă nevoie de linişte şi iubire. Bugetul este limitat şi încă mai aveţi de finalizat îmbunătăţiri locative.

RAC

Încet-încet,vă revine pofta de viaţă,chiar dacă prietenii nu mai roiesc în jurul dv. ca altădată. Întâlnirile cu persoana iubită vă emoţionează parcă de fiecare dată mai mult şi doriţi să sărbătoriţi împreună un eveniment de familie. Se înmulţesc de miercuri şi şansele financiare. De joi,optimism.

LEU

Majoritatea celibatarelor organizează cele mai frumoase nunţi,fără a ţine însă  seamă şi de dorinţele partenerului. Familistele dau şi ele petreceri ori sunt invadate de musafiri,pe care nu-i întâmpină totuşi cu multă plăcere. Toate nativele doresc un concediu prelungit,o evadare din activitate.

FECIOARĂ

După toate investiţiile pe care le-aţi făcut cu toptanul,de miercuri începe o perioadă relativ lungă,în care bugetul va deveni din ce în ce mai „subţire”. Drumurile scurte sunt prea multe şi vă obosesc peste măsură,la fel ca şi prietenii şi rudele cu care trebuie să vă întâlniţi în fiecare zi.

BALANŢĂ – ZODIA NOROCOASĂ

Este posibil ca cele mai multe native să se vaite tot timpul şi să susţină că s-au săturat să fie puse la colţ pe coji de nucă. Într-adevăr,cei din familie nu sunt mulţumiţi şi nu aprobă mai nimic din ideile şi activităţile lor. Oportunităţile care apar sunt totuşi foarte multe şi acoperă în întregime sectorul financiar. În plus,celibatarele (şi nu numai) sunt iubite de parteneri cum numai în vis le-au mai apărut până acum. Căsătoriile care se oficiază,în acest interval,se bazează pe iubire şi pasiune. Pentru Balanţele care au depăşit 55 de ani este posibil să apară tratamente noi,mai puţin cunoscute,care să le reînnoiască speranţele.

SCORPION

Exuberante,pline de energie şi de optimism,nu mai iau în seamă nici replicile cam dure ale membrilor familiei,nici ritmul lent în care se afirmă profesional. Din ce în ce mai senzuale,sunt decise să se bucure de ceea ce au şi să recucerească,prin orice mijloace,interesul partenerului de cuplu.

SĂGETĂTOR

Nu înţelegeţi de ce sunteţi atât de duşmănite şi de ce parcă toţi cunoscuţii dv. vor să se răzbune cumva şi să vă „rănească”. O parte dintre rude ori prieteni vor încerca să vă apere,dar vă şi atrag atenţia că faceţi prea multe gafe. La sfârşitul intervalului,reuşiţi să vă redresaţi financiar.

CAPRICORN

În mod sigur nu mai sunteţi atât de implicate ca până acum în activităţile profesionale şi vă treziţi că nu ştiţi cum să vă umpleţi timpul liber. Prietenii şi amicele de abia aşteaptă să vă „acapareze”,numai că cei mai mulţi reuşesc să vă enerveze şi renunţaţi imediat la prezenţa lor. Joi,musafiri.

VĂRSĂTOR

Aveţi toate motivele să fiţi foarte optimiste,deoarece „previziunile” dv. financiare şi profesionale se dovedesc reale (şi productive) pas cu pas. Nu sunt excluse ofertele de noi joburi şi nici alte promovări,foarte convenabile. Începeţi să aveţi însă prea multă încredere în propriile posibilităţi.

PEŞTI

Intuiţia în acest interval vă cam înşală,deoarece simţiţi că vi se poate întâmpla ceva rău şi lucrurile iau o întorsătură foarte favorabilă. Nativele care pleacă în străinătate nu se simt nici ele favorizate,dar cele care sunt promovate se vor simţi în sfârşit fericite şi împlinite profesional. 

ASTROGRAMA SĂPTĂMÂNALĂ

„Aş vrea să aflu cum va evolua atmosfera în familie în anii care vin. Vă mulţumesc!”

Aurelia I.,năcută pe data de 13 decembrie 1978,la ora 16:20,Craiova. Soare în Săgetător cu Ascendent în Gemeni. Cu cinci planete în semne de foc (din care patru se află în Săgetător),sunteţi o persoană perfecţionistă,care doreşte să se afirme şi nu prea suportă să fie contrazisă. Opoziţia dintre Soarele dv. natal şi Ascendent semnalează o continuă stare de nemulţumire (cel mai probabil vă doreaţi să arătaţi altfel). Foarte energică şi cu o intuiţie de invidiat,vă înţelegeţi cu greutate cu persoanele mai în vârstă din familie (părinţi,bunici,unchi etc.). Poziţia Soarelui în Casa căsătoriei indică dorinţa de a avea o familie,numai că alegeţi cei mai nepotriviţi parteneri (conjuncţia Soare-Neptun) şi astfel ajungeţi la despărţiri foarte stresante. în astrogramă,apar trei relaţii de lungă durată,din care două sunt oficializate.